Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Wat zijn de verschillende soorten van werkbalken op een Window ?
Werkbalken zijn te vinden in office suites , grafische editors en webbrowsers . Ze dienen om uw efficiëntie te verhogen op een computer door die veelgebruikte opdrachten ofwel met grafische iconen , tekst of beide . Werkbalken verschillen van menubalken ; menubalken neiging om soortgelijke opdrachten die je moet klikken om toegang te krijgen terwijl werkbalkopdrachten zijn altijd zichtbaar . Toepassing Toolbar

Een werkbalk van de toepassing ( appbar ) werkt net als de Windows-taakbalk . Softwareprogramma's gebruiken ze uitvoerig . De appbar is verankerd aan een deel van een rand van het venster , waarin het zich onderscheidt van een palet , vaak een vrij zwevende of een dialoogvenster dat wordt geopend met een rechter muisklik . Appbars hebben over het algemeen knoppen die u snel toegang tot andere Windows , toepassingen of snelkoppelingen in het programma zoals " Thuis ", " View" of "Update te geven . "
Snelle toegang werkbalk
< br >

Hoewel menu's en werkbalken werden geëlimineerd door Microsoft in Office 2010 in plaats van ' linten ', de werkbalk Snelle toegang is met name nog steeds aanwezig . Een aanpasbare werkbalk , die u kunt vinden boven of onder het lint , is een set van de meest gebruikte opdrachten . Het maakt niet uit op welk lint het commando wordt gevonden , lijkt het altijd voor uw gemakkelijke toegang .
Search Toolbar

meeste zoekmachines
, zoals Google , Yahoo! en Bing , biedt de gebruikers een werkbalk te hechten aan de bovenkant van het browservenster . Afhankelijk van de voorkeuren die u kiest , kunt u de werkbalk gebruiken om snel uw favoriete zoekmachine functies, waaronder e-mail , het weer en nieuws zoeken of openen . Deze browser toolbars bieden ook toegang tot de functionaliteit vergelijkbaar met veel tekstverwerkingsprogramma's zoals "Bestand ", "Bewerken " en "Save . " Sommige browser werkbalken bieden e-mail en instant message toegang als spam controles .
< br > Bookmarks Toolbar

Called favorieten in Internet Explorer en bladwijzers in Chrome en Firefox , de meeste browsers hebben een plek om veelgebruikte bladwijzers weer te geven . Wanneer u een bookmark wilt opslaan , kunt u ervoor kiezen om deze te plaatsen op de bladwijzerbalk of u kunt het daar te verplaatsen op een later tijdstip . Save folders , website of feeds naar de bar en gemakkelijk te herschikken hen. Een icoon " Favorieten " , zoals een ster wordt vaak meegeleverd met de werkbalk Favorieten , waardoor u eenvoudig toegang tot uw favoriete websites .
Thumbnail Toolbar

een miniatuur werkbalk uitsluitend te vinden in Windows 7 biedt u directe toegang tot de belangrijkste opdrachten van een raam door middel van een geïntegreerde werkbalk in de miniatuurweergave . De werkbalk heeft een maximum van zeven knoppen . Het is alleen beschikbaar als de applicatie ontwerper heeft opgenomen de functie werkbalk , het is niet een werkbalk die u kunt kiezen om te laten zien

.

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Het automatisch laden OVR op W…
·Hoe je alle Word-documenten op…
·Compatibiliteit tussen Microso…
·Hoe kan ik een brochure maken …
·Hoe wilt zien Line Number in V…
·Hoe kan ik een document opslaa…
·Hoe maak je een Signature Line…
·Hoe te Math Schrijven op een t…
·Om een ​​beveiligd Word-bestan…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Lijst van Medical Software Vendors 
·Hoe te gebruiken Norton Internet Securit…
·Hoe te installeren Fouten in QuickBooks …
·Wat is de extensie LWD ? 
·Hoe een niet-opgeslagen Doc 
·Hoe maak je een grafiek op XP Zorg 
·Hoe kan ik mijn foto's Dekking gebruik m…
·Adobe Acrobat 8 Professional Training 
·Hoe maak ik gebruik van Microsoft Office…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com