Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe kan ik een document bewerken in AbiWord
AbiWord is een tekstverwerkingsprogramma dat werkt op een vergelijkbare manier om Microsoft Word op vele manieren . Een manier waarop het verschilt is dat AbiWord is gratis , als uw nieuwe computer komt niet met tekstverwerker AbiWord dan kan een betaalbare optie zijn . AbiWord is compatibel met verschillende besturingssystemen en kan worden gedownload van de AbiSource website . Nieuwe documenten in AbiWord geopend met een vooraf ingestelde sjabloon , maar u maakt elementaire bewerkingen aan uw specifieke tekstverwerking behoeften. Menu Bar &

De menubalk
in AbiWord , die zit aan de bovenkant van het document en werkbalken , is waar je kiest opdrachten en vind pull-down menu's . De menubalk is vergelijkbaar met talloze andere programma's die u zou vinden op een computer , zoals tekstverwerking , spreadsheets en Internet ramen . De woorden op AbiWord 's menubalk onder meer , bestand , bewerken , bekijken , invoegen, formaat, gereedschappen , venster , web en hulp.
Standard Toolbar

De standaard werkbalk in AbiWord is zeer vergelijkbaar met die van Microsoft Word . U kunt kiezen bewerkingsopties van de standaard werkbalk , die kopiëren, knippen en plakken , het aantal kolommen op de pagina en de zoom -functie om de weergave groter of kleiner te maken zijn . De standaard werkbalk is ook de plaats waar je zou gaan om commando's op basis van iconen , in plaats van woorden , zoals op de menubalk te kiezen . Je bent in staat om te openen , afdrukken en opslaan van een document door simpelweg te klikken op een icoon .
Formatting Toolbar

Het veranderen van het uiterlijk van de woorden op de pagina vindt plaats door het gebruik van de werkbalk Opmaak . U mag het bepaald lettertype en de grootte van het lettertype op de werkbalk Opmaak wijzigen . U kunt ook woorden of zinnen vet , cursief of onderstreept . Bovendien , het herpositioneren van de rechtvaardiging naar links , midden of rechts wordt bereikt door de werkbalk Opmaak ook.
Extra Toolbar

Kennisnemen van de extra werkbalk om bladwijzers of koppelingen plaatst . Dit is gunstig als u werkt met een uitgebreid document en noodzaak van ankers die in bepaalde delen voor gemakkelijke verwijzing . De extra werkbalk wordt ook gebruikt om de afstand paragraaf verandert, moet de kop-en voetteksten en zorgen voor paginanummering .
Randapparatuur

Hoewel AbiWord is niet zo geavanceerd als een programma zoals Microsoft Word , zijn er een aantal effecten die het omvat . Het programma doet kunt u aangepaste set tabbladen en veranderen het uitzicht op verschillende manieren , zoals normaal , web of print layout . Plus , AbiWord wordt geleverd met zowel verticale en horizontale schuifbalken .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe kan ik een Word Perfect do…
·Hoe maak je een Cross Line Voe…
·Hoe kan ik wijzigen naar een S…
·Hoe kan ik een nieuw lettertyp…
·Hoe kan ik een Word 2007- docu…
·Hoe maak je een Reference in W…
·Hoe je alle Kruisverwijzingen …
·Hoe je Open Office verwijderen…
·Hoe kan ik een aangepaste lett…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Basic Microsoft Office Computer Training…
·Hoe maak je een diavoorstelling en brand…
·Hoe te Silk Fabrics Teken in Photoshop 
·Hoe te stoppen met MS Office Genuine Ber…
·Vorm Opties in Acrobat 9 Pro 
·Hoe maak je een Batch Excel-werkblad imp…
·Hoe te Acebot Trojan virus te verwijdere…
·Hoe je Adobe Documenten bijwerken 
·Hoe te Navw32.exe verwijderen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com