Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Windows Media Player >> Content
Hoe om te controleren Windows Media Player Geschiedenis
Windows Media Player is een gratis digitale media programma van Microsoft . Met het afspelen van video's , luisteren naar muziek , kijken naar foto's en cd's branden . Van tijd tot tijd kunt u de geschiedenis wilt controleren . Dit kan helpen u snel een bestand dat u eerder genoten zonder in te gaan op een lange speurtocht via uw computer of het internet . Gelukkig , Windows Media Player heeft een paar manieren waarop u de geschiedenis controleren . Wat je nodig hebt
Windows Media Player
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open Windows Media Player . Kopen van 2

Klik op het dropdown menu hieronder " Now Playing " en selecteer "Meer opties . " Klik op het tabblad " Privacy " . In de buurt van de bodem zal een gebied genaamd " Geschiedenis . " Zorg ervoor dat er een vinkje in het vakje naast " bestands-en URL-geschiedenis opslaan in de speler . " Als er niet op het vak om een vinkje daar te zetten . Als dit vakje is aangevinkt de geschiedenis wordt opgeslagen . Indien niet, zal het niet worden. Klik op " Toepassen" en " OK " om uit te sluiten van het menu "Meer opties " .
3

Klik op het dropdown menu onder " Bibliotheek " en selecteer de bibliotheek die u wilt controleer de geschiedenis . De keuzes zijn : " Muziek , " "Video ", " Recorded TV ", " Andere " en " Pictures " . Klik op het menu 'Beeld' en selecteer ' Kolommen kiezen . " Als u de geschiedenis wilt controleren voor elke bibliotheek , doe deze stap voor elke bibliotheek . Voor muziek , video's of tv-opnamen , klikt u op het vakje naast " Datum Laatst gespeeld " een vinkje daar te zetten . Klik op " OK . " Voor foto's of andere , klikt u op het vakje naast " Datum toegevoegd " en klik op " OK . " Nu , op zoek naar uw bibliotheek , kunt u op de "Date Laatst gespeeld " of "Toegevoegd " knop , die in de buurt van de top van de bibliotheek en is een kolomkop . Sorteer de artikelen op basis van de dag dat je gespeeld of ze toegevoegd aan de bibliotheek . Dit zal u helpen de nummers vindt u , bijvoorbeeld , luisterde naar gisteren .
4

Klik op het menu "Bestand " . Helemaal onderaan ziet u de laatste negen items die u in Windows Media Player geopend . Deze zullen worden bestanden niet in uw bibliotheek , zoals iets van de harde schijf van uw computer .
5

Klik op het menu "Bestand " opnieuw en deze keer op " URL openen . " In het vak "Openen" begint te typen " http " of " www " en je krijgt een lijst met eerdere URL's die u hebt geopend zien . Je hebt nu klaar met het verkennen van de verschillende manieren waarop u kunt Windows Media Player geschiedenis controleren .

Previous: Next:
  Windows Media Player
·Hoe je CD's met Windows Media …
·Hoe te Voice Audio in Windows …
·Hoe kan ik Windows Media Playe…
·Hoe te verwijderen van de WGA …
·Hoe een MP3-speler op Windows …
·Hoe te schijven wissen Met Win…
·Hoe om muziek bestanden kopië…
·Hoe te delen Network mappen in…
·Hoe te M4A bestanden af ​​te s…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Death Metal Guitar maken…
·Hoe je Media Player Stop Van Het toevoeg…
·Hoe te ACSM converteren naar PDF 
·Hoe maak je een CSV-bestand 
·Hoe je je eigen toetsenbordindeling Zorg…
·Grenzen in Illustrator 
·Hoe te verwijderen van een fragment van …
·Hoe maak je een zip-bestand Openen 
·Hoe AVI branden op DVD in Ubuntu 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com