Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Windows Media Player >> Content
Hoe u Windows Media Player gebruiken voor Music Production
Computer technologie heeft elke muzikant de droom van het hebben van een home recording studio haalbaar en betaalbaar gemaakt . Met de juiste audio software , kunt u een album te produceren zonder ooit de house.It ' s niet altijd nodig om de dop van een hoop geld voor een top - notch audio-opname /editing programma zoals ProTools verlaten , maar u zult waarschijnlijk iets wilt downloaden beter dan de basissoftware die kwam voorgeïnstalleerd op uw PC . Bijvoorbeeld, terwijl het niet mogelijk is om muziek en voice tracks opnemen direct in Windows Media Player , kunt u ze opnemen met een andere audio software programma en ze later weer importeren in WMP . ( Sommige populaire keuzes voor audio-opname zijn Audacity , WavePad en Adobe Audition . ) Wat je nodig hebt
Computer
Audio Recording /Editing Software
Windows Media Player
Microfoons
Koptelefoons
USB Audio Interface
Mixing board ( optioneel , maar aanbevolen ) op Twitter Outboard Gear ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen

Aankoop 1 ten minste een hoogwaardige externe microfoon . Afhankelijk van het aantal stemmen /instrumenten die je tegelijkertijd zult opnemen , moet u om te investeren in meerdere microfoons. Van plan om overal van rond de $ 100 ( voor een Shure SM57 of 58 ) te besteden aan meer dan $ 3000 voor een Neumann U87 . Kopen van 2

Investeer in een USB Audio Interface . M -Audio Mobile Pre USB is de best verkochte interface in de Verenigde Staten , volgens MI SalesTrak cijfers 2006-2009 , en is geprijsd op $ 179 per september 2010.

De interface kunt u gitaren stekker , keyboards , en microfoons in direct en opnemen op uw computer met een zuiverder geluidskwaliteit . Het apparaat wordt geleverd met Pro Tools SE muziek en creatie software als een toegevoegde bonus
3

Koop meerdere paren van kwaliteit , closed - ear hoofdtelefoon ; . Je niet wilt dat het geluid lekt uit in uw microfoons. Zorg ervoor dat uw hoofdtelefoon niet is opgedoken te luid tijdens de opname sessies of je feedback en risico ervaren schade aan uw oren .
4

Open een geluidsopname programma zoals Pro Tools , Audacity , WavePad of Adobe Audition .

Voor de toepassing van deze tutorial , zullen we met behulp van WavePad . Echter , de basisfuncties van audio-opname /editing programma's zijn in wezen hetzelfde , ongeacht welke software u ook kiest
5

Druk op de rode knop "Record" ( sneltoets : F5 ) . Aan een testopname te voeren . Een venster plaat dialoogvenster zal verschijnen en kunt u uw bestand een naam , selecteer de opname geluidsapparaat /ingang , en stel uw opname niveau .

Druk " Rec " 6 ( of F5 ) om te beginnen met uw testopname . Noteer ten minste 30 seconden van de stem , of welke instrumenten u op het punt om bij te houden , met inbegrip van zeer luid en zeer zacht secties om een veilige totale assortiment te bepalen voor het opnemen niveaus . Houd een oogje op de golfvorm meter om ervoor te zorgen dat je niet krijgt een vervormd signaal .

Playback 7 uw test opnemen door op de " Play "-knop , of de spatiebalk op uw toetsenbord van de computer . Als alles klinkt goed , herhaalt u stap 5 en 6 om te snijden nummers te starten .

Press 8 " Stop " wanneer u klaar bent met opnemen , afspelen en het spoor . Opnieuw opnemen zo veel kost als nodig totdat u tevreden bent met het geluid . Sluit het venster opnemen controle en de opgenomen track wordt automatisch geopend in de sound editor .
9

Voeg speciale effecten ( zoals echo , reverb , pitch modulatie , enz. ) om je tracks zoals gewenst in de bewerkingsvenster . U kunt ook bewerken op fouten en ongewenste secties te verwijderen door te wijzen gedeelten met uw muis , klik op " Del " om ze te verwijderen

Elke audio- editing programma met wisselende opdrachten en functies ; . Lees de handleiding die bij uw softwarepakket om deze commando's en sneltoetsen te leren .
10

Mix je individuele opgenomen tracks ( gitaar , bas, drums , keyboard , zang ) samen . Als het softwareprogramma geen mix - down mogelijkheden - bijvoorbeeld WavePad niet - je nodig hebt om te upgraden naar een Pro-versie , zoals MixPad
11

Sla het bestand op in WAV . of WMA-formaat als je klaar bent ermee werken. Of gebruik maken van de "Opslaan als" optie als u wilt uw mix opslaan als een apart bestand .

Open Windows Media Player 12 , selecteer uw opgenomen bestand ( en) en voeg ze toe aan uw muziekbibliotheek . U kunt nu een eigen afspeellijst en /of verbranden van de tracks op een cd te luisteren in de auto of op uw stereo-installatie .

Previous: Next:
  Windows Media Player
·Hoe je ID3 Tag informatie in M…
·Hoe verander ik album info voo…
·Hoe het opzetten van afspeelli…
·Hoe Rip & Burn een cd met Wind…
·Hoe te downloaden van een SD-g…
·Handmatig verwijderen van de g…
·Hoe MP3 en WAV branden op een …
·Hoe te spelen BBC Radio 2 When…
·Hoe naar AAC -bestanden toevoe…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een ISO branden op een cd - …
·Hoe een PDF te converteren naar een E - …
·Hoe Rosetta Stone installeren op een Mac…
·Over PowerPoint 
·Hoe lagen gebruiken in Adobe Photoshop 
·Hoe u de standaard tekstkleur in Lotus N…
·Hoe maak je een Return -adres op de acht…
·Hoe te Scroll een afbeelding in PowerPoi…
·JTD bestandsextensies 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com