Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Web Clip Art >> Content
Hoe maak je een kalender gebruiken PrintMaster Gold 16 Creëren
Het creëren van een jaarlijkse , maandelijkse of wekelijkse kalender met een thema klinkt als een hoop werk . Dit artikel zal u vertellen hoe u een kalender met een grafisch programma eenvoudig . Wat je nodig hebt
Computer
Windows 98,2000 , Me of XP
Printer verhuur CD - ROM drive
Muis
Toetsenbord
Printing Paper of Photo Paper
Softwareprogramma PrintMaster Gold 16
Toon Meer Aanwijzingen
het maken van een kalender met PrintMaster Gold 16
1

Zodra u de PrintMaster Gold 16 applicatie hebt geïnstalleerd , klikt u op "Start , " " programma's " en vervolgens " PrintMaster 16 . " Dit zal het programma te starten .

Cick 2 op "Create Brand New Project . " Een nieuw venster verschijnt en je moet kiezen wat het project dat u wilt beginnen . Klik op " Kalender " en vervolgens op "Volgende " . Je hebt nu het type kalender dat u wilt kiezen . Bepaal of u wilt een grote kalender of een breed een . Klik op uw keuze en een nieuw venster verschijnt .
3

Bepaal of u een beeld op de top van de agenda zou willen . Een thema- agenda , zoals die met foto's van uw kind op de top van elke maand of week , is een groot geschenk . Kies ja of nee . Zo ja, kies waar u de afbeelding wilt plaatsen. Het volgende venster verschijnt met meer selecties . Bepaal of je wilt het voor de huidige maand of week of als cadeau voor het volgende jaar . Het maken van uw keuze in dit venster kan het programma de juiste agenda die je hebt gekozen compileren .
4

verschijnen op het scherm voor u is de eerste pagina van uw agenda . Plaats uw foto op de kalender , indien gewenst . Klik op " Zoeken Art & Foto's. " Als u wilt uw eigen afbeelding in te voegen , negeer alle keuzes , met uitzondering van die op de bodem . Trek de zijbalk helemaal naar beneden en klik op " uw eigen kunst . " Dit zal u toelaten om uw eigen foto's te uploaden .
5

Selecteer de gewenste foto op de pagina en klik er op . Het zal verschijnen in het midden van de PrintMaster pagina Agenda . Linker klik erop en houd de muisknop ingedrukt te slepen naar het gedeelte van de kalender die zegt " Place Picture Here . " Laat de muisknop los en re-size je foto in het gestippelde , gevoerd vak . Klik met de rechtermuisknop op het vakje achter de foto die u zojuist geplaatst . Kijk naar de taakbalk op de bovenste rechterkant van het venster . Klik op de schaar . Dit zal de doos en het schrijven achter uw foto te verwijderen .

Typen 6 op verjaardagen en feestdagen zijn optioneel . Je agenda pagina op dit punt volledig, behalve voor het afdrukken . Herhaal bovenstaande stappen voor elke agenda die u wilt maken . Wanneer u alle agenda's hebt voltooid, klikt u op het pictogram van de printer aan de bovenkant van het venster in de taakbalk . Selecteer hoeveel exemplaren van elk kalenderjaar dat u wilt maken en klik vervolgens op " OK . "

Previous: Next:
  Web Clip Art
·Hoe maak je een foto converter…
·Hoe maak je een tabel van de A…
·Hoe vindt u Gratis Disney Kleu…
·Hoe maak je Color Met ColorBox…
·Hoe je Recente Document Geschi…
·Wat is de Mini werkbalk in Mic…
·Hoe te Tekstomloop Punten bewe…
·Hoe te Shapes verdienen met Ke…
·Hoe maak je een Avatar Family 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een DVD converteren naar DivX…
·Hoe eigen Borstels maken op Gimp 
·Hoe te grote documenten Met behulp van W…
·Hoe te Video_TS converteren naar WMV 
·Hoe te uploaden naar Drupal Met MacJourn…
·Vrachtwagen Dispatch Programma 
·Hoe te Veranderingen in Powerpoint 
·Hoe je ISO-images converteren 
·Hoe maak je een MP4 Media Player afspele…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com