Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe te Spraakherkenningssoftware configureren in XP
De Microsoft Office XP -software -pakket voegt de krachtige functie van volledige spraakherkenning om het besturingssysteem Windows XP . De Windows XP- software voor spraakherkenning zet gesproken woorden om in tekst . Het zal werken met alle programma's die tekstinvoer , met inbegrip van web browsers en tekstverwerkers . Het is relatief eenvoudig te configureren en te gebruiken . Wat je nodig hebt
USB microfoon /headset
Toon Meer Aanwijzingen

Plug 1 in een microfoon of headset voor het configureren van de software voor spraakherkenning in Windows XP . De headset moet werken door het opnemen van uw stem met de Windows geluidsrecorder . Zorg ervoor dat het volume van de microfoon is ingeschakeld en niet gedempt in de mixer dialoogvenster Windows XP . Kopen van 2

Installeer Office XP als je dat nog niet hebt gedaan . Het installeren van Office XP is nodig om de Windows XP- software voor spraakherkenning in te schakelen. Plaats de Office XP- cd of dvd in de computer en volg de aanwijzingen van het installatieprogramma.
3

inschakelen spraakherkenning . Klik op Start - > Configuratiescherm - > Spraak . U zal worden gepresenteerd met een dialoogvenster met verschillende tab opties . Onder hen zijn " tekst naar spraak " en " Speech Recognition . " Klik op het tabblad " Spraakherkenning " .
4

Selecteer een taal . Alle talen hebben verschillende uitspraak regels en dialecten , dus kies de meest geschikte taal uit het veld Taal keuzelijst . De software kan dit al voor u gedaan door het detecteren welke taal u hebt gekozen toen u Windows hebt geïnstalleerd .
5

Kies het profiel dat u wilt gebruiken uit de herkenningsprofiel groep . U moet een apart profiel voor elke gebruiker van het programma configureren .
6

Klik op " Profiel trainen " om uw toespraak profiel configureren . Een voice - training tovenaar zal worden gepresenteerd . Volg de aanwijzingen in de wizard om de training te beginnen .

Schakelaar 7 tussen Dictation en Voice Command modi . Spraakherkenningsmodus zal toestaan ​​om tekst te dicteren , terwijl de Voice Command modus kunt u schakelen tussen en open en sluit programma's met behulp van spraakopdrachten .

Dictate tekst 8 . Zodra de Windows XP- software voor spraakherkenning is geconfigureerd en klaar om te worden gebruikt , kunt u beginnen met dicteren tekst in uw applicaties .

Schakel naar de toepassing waarin u tekst wilt dicteren 9 . Selecteer " Microfoon " van de taal balk aan de onderkant van het scherm . Wanneer u klaar bent met het dicteren van tekst , zet de microfoon uit , als het verlaten van het op kan leiden tot willekeurige tekst in te tikken .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe je meerdere RAR bestanden …
·Hoe te testen DNS Kwetsbaarhei…
·Hoe kan ik XP Drivers , SATA O…
·Wat is spyware Blaster ? 
·Hoe te verwijderen Nero op Vis…
·Wat is Bonjour voor Windows Vi…
·Hoe kan ik een licentie import…
·Hoe te Viewty 's ThemeList Cre…
·Hoe maak je een beschadigde pa…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is het dialoogvenster Veld in Word 2…
·Hoe te herstellen Adobe Acrobat 
·Hoe een Paragraaf uitlijnen Met Zowel de…
·Hoe de Back-ups in RMAN lijst voor een b…
·Wat zijn Works 8 en Microsoft Money 2005…
·How to Get Rid van Avast Veiligheidsraad…
·Hoe System Mechanic Backups Wissen 
·Feiten over Adobe Photoshop 
·How Do I Close QuickTabs in Quicken ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com