Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe kan ik een e-Filing System Organiseer
Bij het organiseren van een elektronisch archiveringssysteem het is zoals het organiseren van een archiveringssysteem . Denk na over hoe je eruit zou zien voor het bestand een toepasselijke naam . Als u ton van bestanden vinden van degene die u zoekt kan frustrerend zijn . Zorg ervoor dat u de bestanden in de juiste map en bouwen submappen om al uw gegevens te verwerken . Instructies

Start 1 met de bestanden die u in ' Mijn documenten . " Als u bestanden voor uw huis budget hebt , maak een map voor "Home Budget . " Deze bestanden zijn bankafschriften , creditcard verklaringen , feitelijke budget bestanden en een cheque register . U moet alle bestanden die te maken hebben met uw eigen budget in de nieuwe map verplaatsen . Kopen van 2

Maak submappen onder de map " Thuis budget " . U wilt in staat zijn om uw bankafschriften gemakkelijk vinden , dus maak een map getiteld " Bank statements " in de map " Thuis budget . " Maak mappen voor elk van uw credit card statements en al deze bestanden verplaatsen naar elke map . Omdat deze bestanden gaan vergelijkbaar in de titel te zijn , zorg ervoor dat je een date hechten aan elk van de bestanden . Bijvoorbeeld , moet u de naam van uw bankafschriften " bank statement voor 1-31-08 " en " Bank statement voor 2-28-08 . " Op deze manier kunt u het bestand hebt gevonden wat u zoekt gemakkelijk .
3

Bepaal wat andere mappen te creëren . Als deze computer voor persoonlijk gebruik , alsmede zakelijk gebruik kunt u om te beginnen met een map met het label " Persoonlijk" en een map met de naam " Zakelijk . " Verplaats de map " Thuis budget " onder " Personal " en de sub - mappen zal bewegen met hen .
4

Maak submappen voor uw folder " Zakelijk" . Als je thuis werkt , kunt u een label met elk de naam van een bedrijf u werkt voor . Maak vervolgens submappen voor elk van de bedrijven . Bijvoorbeeld , als u documenten in te vullen en terug te keren naar het bedrijf kunt u alle documenten in een map gezet . Als u voorbeelden van het werk dat je doet maakt een submap genaamd " Voorbeelden . " Als u het schrijven van artikelen, houd al uw artikelen in een sub - map opgeslagen zodat u ze gemakkelijk kunt terugvinden als u ze weer nodig hebt . Het maakt niet uit of je veel of weinig bestanden , wilt u een sub - map te maken , zodat u kunt toevoegen aan hen als je werk wordt intenser .
5

Doorgaan om toe te voegen aan de mappen als u werken op uw computer . De enige manier om een elektronisch archiveringssysteem te organiseren is te blijven gebruiken het elke dag . Als u nieuwe bestanden of nieuwe bestanden te maken , moet u ze in de juiste map . Nieuwe mappen of submappen als nodig en bestand alles meteen , zodat je niet achter krijgen . Met behulp van dit systeem, zult u in staat om uw bestanden te vinden zonder enig probleem.

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe te Voer het serienummer in…
·Hoe te Toevoegen aan JDownload…
·Hoe te openen Uha Opmaak 
·Hoe maak je een WebLogic Deplo…
·Hoe kan ik Google Bookmarks Sy…
·Hoe kan ik Speed ​​Up My ATI 6…
·Hoe maak je een Bad Partition …
·Hoe voor te bereiden voor disk…
·Hoe je foto's toevoegen aan ee…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe MP3 URL's maken 
·Hoe maak je een planeet in Photoshop CS3…
·Voorbeelden van CSS in Google Documenten…
·De nadelen van het gebruik van Microsoft…
·Hoe te Album Art en Song Namen Fix op iT…
·Hoe maak je een CompuServe GIF transpara…
·Hoe u een Online Radio Maak Web Site 
·Hoe maak je een Microsoft SQL database q…
·Hoe te Preloaders In Flash Movies 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com