Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe Easy CD Creator gebruiken 5
Roxio Easy CD Creator 5 is een set CD branden en kopiëren van software die ooit kwam voorgeïnstalleerd op veel desktops en laptops die gekenmerkt ingebouwde cd- branders . In vergelijking met nieuwere CD brand software titels, Easy CD Creator 5 heeft minder functies en mogelijkheden en kan niet worden gebruikt om herschrijfbare dvd's te branden . Het kan echter worden gebruikt om CD's eenvoudig en efficiënt kopiëren en aangepaste data en muziek -cd's te branden . Wat je
Need CD-RW drive
Lege CD - RW's
Toon Meer Aanwijzingen
Het branden van een muziek-of gegevens-cd
1

Zorg ervoor dat uw CD-RW- drive is aangesloten en werkt . Als u niet zeker weet of uw cd - rom-station fungeert als een CD-RW drive , kijk naar de deur aan de aandrijving . Als u een " RW "-logo , weet jij de jouwe is een brander . Als u gebruikmaakt van een externe cd -brander , zorg ervoor dat deze is aangesloten . Kopen van 2

Zorg Roxio Easy CD Creator 5 software op uw computer is geïnstalleerd . Als het nog niet is geïnstalleerd , plaatst u de installatie- cd in het cd - rom-station , wachten tot de installateur om auto -launch en volg de instructies op het scherm om het te installeren .
3

Plaats een lege cd - rw in het cd -station en sluit de deur .
4

Launch Easy CD Creator 5 van het pictogram in het menu Start of op het bureaublad .
5

Klik op het menu "Bestand " in Easy CD Creator 5 en scroll naar beneden naar " Nieuwe CD-project . " Wanneer het menu uitzet om uw opties te onthullen , selecteer " Data CD " of " Muziek -cd . "
6

Klik op de "Select source files " knop om de bestandsbrowser te openen . Navigeer je harde schijf in de file browser en selecteer bestanden die u wilt toevoegen aan de cd . Als u een bestand naar de CD toe te voegen , linker - klik erop om deze te markeren en klik op de knop " Add " en dan . Als u meerdere bestanden vanuit een map toe te voegen , houdt u de "Ctrl" toets terwijl de linkermuisknop te klikken elk bestand en klik vervolgens op " Toevoegen . " Vergeet niet dat u bestanden wav bestanden toevoegen van elk type een data -cd , maar je kunt alleen maar . Mp3 en . Om een audio-cd met behulp van deze software . Wanneer u klaar bent met het toevoegen van bestanden , klikt u op "OK . "

Kijk 7 aan de bar aan de onderkant van het scherm om uw gebruik van de ruimte op de CD te bepalen . U moet de indicatoren van hoeveel tijd of gegevens die de schijf kan bevatten en hoeveel muziek of gegevens die u hebt geselecteerd om toe te voegen aan de schijf te zien . Als je te veel hebt toegevoegd , verwijderen items een voor een door naar links op te klikken en vervolgens te klikken op de knop ' Verwijderen ' . De bar zal krimpen als je dit doet , zodat je weet wanneer je genoeg hebt verwijderd .
8

Klik op de knop "Record" . Selecteer uw brandende snelheid op het venster dat verschijnt , als u een oudere of langzamere computer , overwegen het selecteren van een brandsnelheid van 2x of 4x , zoals het kiezen van een die te snel voor de computer kan het proces te mislukken en de disc te worden geruïneerd . Zodra u uw snelheid hebt geselecteerd , klikt u op ' Start de opname . "

Wacht 9 voor het brandproces om te concluderen , dan halen de cd als het eenmaal automatisch uitgeworpen
< br . > het kopiëren van een CD

Compleet stappen 10 1 en 2 uit het eerste deel .
11

Plaats de cd die u wilt in de CD-RW drive kopiëren. < br >
12

Klik op de knop "Start " in Windows , vouwt u de map " Alle programma's " , dan is de " Roxio Easy CD Creator 5 " map , dan is de map "Programma's " . Klik op "Disc Copier . "
13

Klik op de " Copy" knop . Easy CD Creator 5 zal een test van de CD direct kopiëren , die alleen zal duren een paar minuten beginnen . Wanneer dit gedaan is , moet u op de knop "Ja" op een dialoogvenster om de werkelijke kopiëren , die enkele minuten duurt beginnen .
14

Verwijder de bron-cd na het auto- werpt en plaats een lege cd - rw-schijf in het station . Klik op de knop "OK" in het dialoogvenster nadat u deze .
15

Selecteer de brandsnelheid van de kopie van de drag - down menu's te doen. Op langzamere computers , is een brandsnelheid van 2x of 4x aanbevolen . Klik op de knop ' OK ' als u klaar bent .

Wacht 16 als de schijf brandt . Als de CD klaar is, zal de computer het automatisch uitgeworpen .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe krijg ik een Google Apps-d…
·Hoe te SysStats in RocketDock 
·Hoe kan ik AVCHD branden met N…
·Receipt Scanning Software 
·Hoe te File Parts Combine 
·Hoe maak je kopieën van een D…
·How to Get My Old Homepagina T…
·Hoe kan ik iTunes Utilities Ex…
·Hoe te OfficeConnect configure…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik Norton Antivirus installeren 
·Flight SIM Games voor PC 
·Hoe je Alter het terugdraaien Segment Si…
·Het wijzigen van de Haarkleur naar Blond…
·Hoe kan ik exporteren van Avid Xpress Pr…
·Hoe om uw woorden Reken op Microsoft Wor…
·Hoe Set Up dBpoweramp Met FLAC 
·Hoe u bijgehouden wijzigingen wilt impor…
·Hoe maak je een PDF Stuur naar Evernote 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com