Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe maak Sandisk USB Bootable
Met behulp van een Sandisk USB op uw computer op te starten van pas komt in veel situaties , bijvoorbeeld bij het installeren van een nieuw besturingssysteem op een computer zonder CD-station of lopende diagnostische en computer reparatie programma's op computers die niet zal opstarten vanaf andere schijven . Veel bootable disk images zijn gratis beschikbaar online en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd op uw Sandisk USB-station , het maakt niet uit wat voor soort computer die u gebruikt . Wat je nodig hebt
Sandisk USB-stick
bootable disk image
Toon Meer Aanwijzingen
Schrijven De Afbeelding Van Linux of Windows

meeste Linux distributies ondersteunen 1 een open - source programma genaamd " usb - creator ', die automatisch zal schrijven disk images op USB -schijven . Installeer usb - creator via uw favoriete package manager . Als u Windows gebruikt , downloadt en installeert Unetbootin , die dezelfde taak in bijna dezelfde manier uitvoert. Kopen van 2

Run usb - creator of Unetbootin . Aan de bovenkant van het programmavenster , onder distributie , selecteert u " Andere ", navigeer naar en selecteer de disk image dat u wilt schrijven naar de Sandisk USB-drive.
3

Plaats uw Sandisk USB- stick in de USB poort van de computer en wacht op usb - creator of Unetbootin te herkennen en de aandrijving . Wanneer u zeker weet dat u de juiste USB-station hebt geselecteerd , klikt u op "Create " en het imago van de schijf worden weggeschreven naar de schijf .
4

veilig uitwerpen van de Sandisk USB-stick uit de computer en verwijder het uit de USB -poort . Als u nodig hebt om uw computer op te starten vanaf de schijf , plaatst u deze in een USB-poort , starten of de computer opnieuw opstart , en selecteer de USB-stick in het opstartmenu .
Schrijven De Afbeelding Van Mac OS X
5

Open een nieuw Terminal venster van de map Programma's . Als de disk image die u hebt gedownload is in de ISO-formaat , moet u het te converteren naar IMG behulp van het commando " hdiutil convert- format UDRW - o ~ ~ " vervanging " richten " met de naam van het bestand dat u wilt maken ( eindigend op. img ) en " " met het pad naar de schijfkopie die u wilt converteren .
< br > 6

Type " diskutil list " om een ​​lijst van de apparaten die op de computer weer te geven . Plaats de Sandisk USB-drive en opnieuw uitvoeren van dezelfde opdracht . Het apparaat dat in de tweede lijst wordt weergegeven , maar niet in het eerste is uw USB-drive . Kennis te nemen van zijn apparaat pad ( meestal in de vorm van " /dev /diskX " waarbij X is een nummer ) . Type " diskutil unmountDisk /dev /diskX " vervangen X met het nummer van uw Sandisk USB- drive om de drive ontkoppelt .

Type " sudo dd if = 7 van = /dev /rdiskX bs = 1m " vervangen " " met de werkelijke pad van het imago van de schijf die u wilt kopiëren , en X met het nummer van je USB-drive . De terminal kan u vragen om uw wachtwoord . Typ het correct en geeft de computer een paar minuten om het imago van de schijf te kopiëren .

Type 8 " diskutil eject /dev /diskX " waarbij X het nummer van uw Sandisk USB- drive om de drive uit te werpen . U kunt nu veilig verwijderen .
9

Start uw Mac vanaf de USB drive door het invoegen van de schijf , starten of de computer opnieuw opstart , en houdt de ALT- toets ingedrukt terwijl de computer wordt opgestart . De computer moet opstarten vanaf de Sandisk USB-drive in plaats van de interne harde schijf .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe maak je een datum op een g…
·Hoe te Update voor Sonic Digit…
·Wireless Network Password Soft…
·Wat is Adobe Air CS4 ? 
·Hoe te beveiligen met wachtwoo…
·Hoe te Transfer Time Bereken 
·Hoe de Ultimate Boot CD voor B…
·Hoe partitie Space Toename Boo…
·Hoe te openen SFV bestanden 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe Computer Record Games 
·Rook effecten in Photoshop 
·Hoe je films omzetten naar PS3 in High D…
·Tutorial voor een spiraal Peel in 3D in …
·Hoe maak je een vlinder in Illustrator g…
·Verschil tussen Waarden & Formules in Ex…
·Eerste letter hoofdletters Format in Acc…
·Hoe een ongedekte Acrobat PDF-bestand te…
·Over Prevx Antivirus 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com