Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe te gebruiken Open Source om Online Multimedia Creëren
Online multimedia is nooit meer gewild . Met websites zoals YouTube een van de meest populaire in de wereld , is het goed om multimedia op uw website . De meest voorkomende vorm van online multimedia gebruikt Flash engine van Adobe. Typisch u Adobe Flash -bestanden ( SWF's ) met behulp van Adobe Flash Professional te creëren . Er zijn echter open-source alternatieven , afhankelijk van uw behoefte . Open- source software is nuttig omdat het gratis en de broncode is beschikbaar voor het publiek . Het vrijgeven van de broncode van het publiek blijkt dat de applicatie is veilig en vrij van spyware en maakt persoonlijke wijzigingen aan te brengen indien nodig. Instructies
maken Online Multimedia uit Video Scherm vangt

Download CamStudio 1 van de officiële website ( zie Bronnen ) of van SourceForge . CamStudio kunt u opnemen wat je ook doet op uw scherm . Dit is handig als u wilt zien hoe een programma of tool te gebruiken . Kopen van 2

Dubbelklik op het gedownloade installatieprogramma om de installatie te beginnen . Volg de instructies op het scherm en dubbelklik op het pictogram op het bureaublad om de toepassing te starten .
3

Klik op de " swf " knop op de werkbalk om te beginnen " Opnemen op SWF . " Gebruik uw computer om te laten zien wat u wilt dat uw video weer te geven .
4

Klik op de CamStudio pictogram in de taakbalk , klik op "Stop" om de opname te stoppen . CamStudio zal nu uw video te converteren naar SWF voor online gebruik . Het zal de map die uw SWF- bestand automatisch geopend houdt . Gebruik dit bestand voor multimedia op uw webpagina .
Maken Online Multimedia van AVI -bestanden
5

Download SWFTools ( zie bronnen ) . Dubbelklik op het gedownloade installatieprogramma om de installatie te beginnen . SWFTools zal u toelaten om te zetten ( onder andere formaten ) AVI -bestanden naar Flash SWF-bestanden voor gebruik als online multimedia . Tijdens de installatie , noteer wat directory SWFTools is geïnstalleerd inch
6

Zoek de AVI-bestanden die u wilt converteren op uw harde schijf . Rechtermuisknop op het bestand of de bestanden , en klik op 'Kopiëren'. Navigeer naar uw SWFTools installatie map , klik met de rechtermuisknop en klik op ' Plakken'.
7

Klik op "Start " en vervolgens " Uitvoeren " en typ " cmd ". Wijzig de map in uw SWFTools installatiemap . Verander de map met behulp van het "cd " commando , bijvoorbeeld als je in " C : \\ > " en wilt navigeren naar de " hello " map zich op " C : \\ hello " typ "cd hello " en druk op Enter op uw toetsenbord .

Type " avi2swf file1.avi - o file2.swf " 8 zonder aanhalingstekens . Verander " file1 " om de naam van uw AVI-bestanden en verander " file2 " om de naam die u wilt voor uw SWF- video . Druk op Enter op uw toetsenbord om de conversie te starten . Wacht tot de conversie te voltooien en je zal een SWF -video voor online weergave hebben .
Maken Online Multimedia uit PDF-bestanden

Download QPdf2Swf van SourceForge 9 ( zie bronnen ) . QPdf2Swf werkt met SWFTools ( zie bronnen ) om meerdere PDF- bestanden converteren naar diashows .
10

Dubbelklik op het gedownloade installatieprogramma om de installatie te beginnen . Zodra de installatie is voltooid , dubbelklikt u op het pictogram op het bureaublad om QPdf2Swf openen .
11

Klik op de knop "Opties " aan de onderkant van het venster . Klik op het vakje " Zoeken " in de rechterbovenhoek van de pagina , naast het vakje " " Het pad naar pdf2swf . " Navigeer naar de map die SWFTools bevat . Open de map en klik op het programma bestand" pdf2swf.exe " of " pdf2swf "als bestandsextensies niet worden getoond . Klik op" Open " en vervolgens op" OK . "
12

Klik op " Open " aan de bovenkant van het hoofdvenster en de map met uw PDF-bestanden voor conversie . Klik op 'Openen'.
13

Selecteer een PDF met meerdere pagina uit de lijst in het vak . Klik op " Bladeren " onder de lijst en geef een output directory voor de conversie .
14

Klik op "Start " en wacht tot de conversie te voltooien . de resulterende SWF-bestand worden de pagina's van de PDF als een diavoorstelling weer te geven .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe om afbeeldingen te uploade…
·Hoe te kopiëren van een cd Af…
·Hoe maak je een Missing Taakba…
·Een fysieke schijf toevoegen a…
·Hoe maak je een wachtwoord in …
·How to Get van een beeld voor …
·Hoe te Abode Reader Upgrade 
·Hoe een Recovery Disc verkrijg…
·Hoe een MSI Command Line Unins…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Problemen met Windows Movie Maker 
·MS Query Tutorial 
·Delen van MS Publisher 
·Hoe je opnemen Streaming Audio 
·Hoe je WAV -bestanden te branden in Wind…
·Hoe te herstellen verwijderde bestanden …
·Een back-up Mailboxen op de Mac 
·Hoe maak je een pagina opmaken in Word 2…
·Hoe maak je een hernoemde bestand in Mic…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com