Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe je Hulp op afstand repareren
Hulp op afstand is een ingebouwde Windows-functie waarmee deskundige en beginnende gebruikers elkaar te helpen op technische problemen via een netwerkverbinding . Het proces bestaat uit zodat uw systeem te ontvangen of aan te bieden hulp op afstand , dan is een dergelijk verzoek via het hulpprogramma Hulp op afstand of via andere toepassingen zoals Instant Messenger vragen om of accepteren . De expert gebruiker , indien toegestaan ​​, kan de controle van het systeem een beginner 's te nemen om het probleem op te lossen vanaf een externe locatie . Aansluiting fouten kunnen worden veroorzaakt door een Internet firewall , slechte netwerkverbindingen , verkeerde configuraties of niet goed functionerende software . Het herstellen van deze problemen kunnen worden bereikt door het isoleren en testen elk van de mogelijke problemen en ook door het downloaden van de meest recente servicepack voor uw besturingssysteem ( zie Bronnen ) . Instructies
Turn ICF off
1

Stuur een uitnodiging voor Hulp op afstand om de deskundige gebruiker , terwijl de beginner 's Internet Connection Firewall ( ICF ) is ingeschakeld .

Klik op "Start" "Help en ondersteuning , " en " Nodig een vriend uit te sluiten op uw computer met Hulp op afstand "-link , onder de rubriek " Vraag om hulp " . Ga door tot u wordt gevraagd om het emailadres van de expert gebruiker invoeren en versturen van de uitnodiging ( zie Bronnen ) . Kopen van 2

Schakel ICF de beginner 's . Klik op " Start " en " Run , " type " firewall.cpl " op de meegeleverde tekstveld en klik op "OK . " Het venster " Windows Firewall " opent .
3

Selecteer het tabblad " Algemeen " , kiest u " Uit ( niet aanbevolen ) " en klik op "OK . "
4

Herstart de computer van de beginner 's en laat de expert gebruiker om te proberen een Hulp op afstand -sessie tot stand met het systeem van de beginnende gebruiker.
configureren TCP poort
5

Lanceer de " Windows Firewall " door te klikken op " Start" en " Run , " typen " firewall.cpl " in de command line , en te klikken op " OK".
6

Selecteer het tabblad ' Uitzonderingen ' en controleer de vakje dat overeenkomt met " Remote Desktop . " Klik op " OK " om de wijzigingen te bevestigen .
7

Controleer de TCP-poort 3389 heeft de status ' LUISTEREN . " Klik op " Start " en " Uitvoeren , " typ " cmd " in het tekstveld en klik op "OK . "

Type 8 " Netsat - a ' bij de opdrachtprompt en druk op ' Enter '. Kijk voor de poort " 3389 " onder het " Adres Local " kolom en controleer de status is " LUISTEREN " onder de " Staat " kolom .
Inschakelen voor hulp op afstand in GPE
9

Start de Groepsbeleid-editor . Klik op " Start " en " Uitvoeren , " typ " gpedit.msc " in het tekstveld en klik op "OK . "
10

Openen " Computer Configuration ", " Beheersjablonen " en " System " en klik op de map ' Hulp op afstand ' .
11

rechtermuisknop op de instelling " Aangevraagde hulp op afstand " en kies " Wijzigen. " Een venster wordt geopend . Klik op de " Enabled " radio button , "Toepassen" en " OK".
12

rechtermuisknop op de instelling ' Hulp op afstand aanbieden " , kiest u " Wijzigen " en stellen , volgens hetzelfde proces als in de vorige stap .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe je meerdere RAR bestanden …
·Hoe kan ik mijn File Recover V…
·Kan Express Scribe Ondersteuni…
·Hoe te monteren een ISO beeld …
·Hoe partitie zonder gegevens w…
·Hoe om verwijderde gegevens va…
·Wat is Cron in Linux ? 
·Hoe Microsoft Autoroute Instal…
·Hoe te Externe schijven die ni…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Microsoft Product Basisr…
·Hoe te kiezen Drupal Themes 
·Hoe de initialisatie parameter bestand i…
·Mojo Word Games 
·Hoe een Key Recorder Detecteren 
·Wat is de extensie Sva ? 
·Waarom een ​​protocol analyzer ? 
·Hoe je Office 2003 Templates converteren…
·Hoe te Radians Wissel naar Degrees in Ex…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com