Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
De Beste Video en Audio Codec
Een codec is anapplication dat codeert en decodeert een digitale datastroom . Codecs worden vaak gedownload voor het streamen van video-en audiobestanden die onleesbaar door uw PC verschijnen , maar ook juiste bestanden die niet spelen in een optimale of gewenste snelheid . Hoewel Windows komt niet met een volledige codec pakket , zijn er een handvol van gratis online codecs die je kunt downloaden en gebruiken . K - Lite Codec Pack

Vergeleken met andere codec packs , wordt de K-Lite codec pack voortdurend bijgewerkt en daarom biedt altijd de nieuwste versies van elke codec in de download . Het is een aanpasbare downloaden als goed, wat betekent dat je kunt hakken en verander de exacte codecs u wilt installeren . De makers van de codec -pakket hebben de onderdelen getest , zodat er geen twee codecs zal conflicteren of bug uw media spelen software . Alle bestaande codecs worden ook gedetecteerd en verwijderd door het pakket om ervoor te zorgen dat er geen verdere conflicten ontstaan ​​. De verpakking is speciaal ontworpen om te draaien met Windows Media Player en Windows Media Center , maar ondersteunt ook alle andere DirectShow spelers zoals Media Player Classic , ZoomPlayer en BS.Player . U kunt de codec pack te downloaden van de Codec Guide of Free Codecs website .
Storm Codec

Storm Codec
is afgestemd om ervoor te zorgen dat ongeacht het type video /audio -bestand dat u download ( QuickTime , VP3 /6 , AAC , FLAC , APE , FLC , etc. ) kunt u nog steeds het te kunnen zien via een mediaspeler . Het is aangeraden dat u deze bestanden te bekijken via Windows Media Player in het bijzonder , en het programma beveelt tevens aan dat u de laatste versie van de speler geïnstalleerd . Enkele van de belangrijkste onderdelen een Voxware Metasound & MetaVoice ACM Codec , een AAC -parser , een NVidia PureVideo Decoder en een QuickTime 7.13 decodering kern. Zie de Major Geeks of Free Codecs website voor meer details .
XP Codec Pack

De XP Codec Pack kunt u al uw audio-en videobestanden af te spelen via een geïntegreerde speler die wordt geleverd in de download : Media Player Classic . Vanwege de enkele uitgang de software is meer gestroomlijnd en zeer gemakkelijk te gebruiken . Een ander kenmerk van het XP Codec Pack is dat het programma wordt geleverd met een multi - language tool, wat betekent dat Duits, Pools , Portugees , Braziliaans Portugees en Spaans sprekers de installatie en configuratie -instructies kunnen begrijpen . Zoals alle goede codec -pakketten , de installatie-instructies zijn zeer eenvoudig te volgen en zorgen voor voldoende ondersteuning en uitleg aan je download zo eenvoudig mogelijk te maken . Deze bijzondere codec collectie is gratis , juridische en verkrijgbaar bij de Codec Pack website XP .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe u Windows Drivers Debug 
·Hoe een bestand afdrukken vanu…
·Compatibiliteit van OpenOffice…
·Hoe te Games Soepeler Met Frap…
·Hoe maak je een VIM String Met…
·Hoe te Overschreven bestanden …
·Hoe te NRI converteren naar IS…
·Hoe te phpMyAdmin installeren …
·File Transfer -software voor W…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe te installeren Mahjong Titans 
·Hoe EXP berekenen in Excel 
·Hoe te converteren Groupwise naar MS Wor…
·Wat is de extensie 7 ? 
·Hoe te Alfabetten Met behulp van Adobe P…
·Symantec Intrusion Prevention Ipsbho.Dll…
·Hoe krijg ik foto's van CyberLink YouCam…
·Hoe kan ik muziek video's rippen van een…
·Mystery Case Files Terug naar Ravenhears…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com