Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe om de Register- bestanden
Een register bestand , of . Reg maken , kunnen worden gecreëerd door de Register-editor en bewerkt met Kladblok . Er zijn vijf belangrijke registerbestand data types : string , binair , DWORD , uitbreidbaar - snaar en multi -string . Het . Reg-bestand nodig heeft om de kasten , sleutels en waarden die zullen worden aangepast opgeven . Deze gegevens is afhankelijk van het doel van het register bestand , die kunnen bestaan ​​uit het toevoegen , verwijderen , maken of wijzigen van sleutels en waarden . Vasthouden aan het juiste syntax van register bestanden zal bepalen of het bestand een functioneel doel kan dienen . Het maken van verkeerde aanpassingen aan de Register-editor hulpprogramma kan de stabiliteit en functionaliteit van uw systeem ernstig beschadigen. Het verstandig een back -up van de registersleutels u wijzigen voordat u wijzigingen aanbrengt. Instructies
1

Start de Register-editor . Klik op "Start , " typ " regedit " in het "Start Search " tekstveld en druk op " Enter ", als u Windows Vista of 7 . Klik op ' Start ', ' Uitvoeren, " typ" regedit "in het vak commando en druk op" Enter ", als u Windows XP . Kopen van 2

Vouw de korf die overeenkomt met het register bestand dat u wilt creëren . De kasten zijn HKEY_CLASS_ROOTS , HKEY_CURRENT_USER , HKEY_LOCAL_MACHINE HKEY_USERS en HKEY_CURRENT_CONFIGURATION .

Een lijst met toetsen ( submappen ) display voor elke korf en daaropvolgende toetsen ( submappen ) worden opgenomen in elke toets .
< br > Goedkope 3

Rechtsklik op de submap ( key ) waarvoor u de register -bestand te maken . Kies " Nieuw" en "Sleutel " en voer een naam voor de sleutel , zoals " KeyName1 . " Een nieuwe sub - map wordt aangemaakt onder de gekozen map .

Openen " HKEY_LOCAL_MACHINE ", de " SYSTEM " sub - map en " CurrentControlSet " en klik met de rechtermuisknop " CurrentControlSet " als u wenst om een register bestand te maken onder deze directory . Kies dan " Nieuw " en "Sleutel . "
4

Maak een nieuwe waarde binnen " KeyName1 " door met de rechtermuisknop te klikken op een lege ruimte in het rechtervenster en te kiezen voor " Nieuw" en de gewenste waarde ( String , Binary , DWORD , Multi - String of Expandable - String) . Voer een naam voor de waarde , zoals " DValue1 " voor een DWORD-waarde .
5

Back -up van de registersleutel vindt u wijzigen door met de rechtermuisknop te klikken op " KeyName1 " en te kiezen voor " Export " uit het drop - down menu . Het venster " Export Registry File " opent .
6

Kies een plaats waar het nieuwe register bestand tijdelijk moet worden opgeslagen . Voer de naam ( zoals " RegFile1 ") die u wilt gebruiken voor het register bestand in de voorziene tekstveld en kies " Registratie -bestanden ( * . Reg ) " van het " Opslaan als type " drop - down menu . Klik op 'Opslaan'.

Notitiekaarten : Dit scheelt een reservekopie van de sleutel die zal worden gewijzigd door uw reg-bestand . . In het geval dat er een fout optreedt , kunt u terugkeren van de veranderingen door het importeren van de backup sleutel in het register ( zie bronnen ) .
7

rechtermuisknop op de zojuist gemaakte register-bestand en kies " Openen met " en " notitieblok . " Het nieuwe register bestand opent in tekstformaat . Let op de eerste deel van het bestand is geschreven op basis van de naam en de ingevoerde waarden ( KeyName1 , DValue1 en RegFile1 ) pad .
8

verder met het schrijven van de nodige elementen volgt het register bestand standaardformaat Zorg ervoor dat de lichaam van het bestand bevat de volgende items in orde .

versie van de Register-editor


deze regel leeg

[ eerste registerpad binnenkant regel leeg

[ tweede registerpad binnen haakjes ]

Het volgende is een voorbeeld :

Windows Registry Editor Version
5.00

- Deze lijn blijft lege regel . Doe dit niet schrijven

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe permanent te verwijderen U…
·Hoe controleert de MSI Versie 
·Hoe te DLM bestanden Run 
·Het downloaden van Windows Def…
·Toepassingen voor een Bar Code…
·Hoe om bestanden die zijn verw…
·Hoe maak je een snelkoppeling …
·Hoe te Partition Magic gebruik…
·Hoe te openen Meerdere Ventril…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·ETL tools voor een SQL Server 
·Hoe te kopiëren en te plakken in Quicke…
·Ad - Aware Problemen 
·Hoe maak je een Belkin Storage Manager t…
·Hoe maak je een Powergistic Systeemherst…
·Hoe om afbeeldingen in MS Word Annotate 
·Hoe fout Bars Format 
·Hoe de kleur van een hyperlinktekst Box …
·Belangrijkste toepassingen van een sprea…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com