Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe naar VOB bestanden compileren Na rippen Met de Mac Ripper
MacTheRipper is een gratis back-upprogramma dat rips en bewaart een exacte kopie van een DVD -bestand en de inhoud van de map en structuur om uw computer . Een DVD belangrijkste video-inhoud , VOB , opgeslagen in de standaard map " Video_TS " , kunnen worden samengesteld en omgezet naar een enkele disk image-bestand met behulp van Schijfhulpprogramma je Mac te slaan op uw computer of branden op lege dvd - r of dvd - RW's . Je moet het een DVD /CD Master ISO maakt u eerst in Schijfhulpprogramma voordat het samenstellen en opslaan van uw geripte dvd- bestanden of ze branden op schijf . Wat je nodig hebt
lege DVD - R of DVD - RW ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open een nieuw Finder-venster , klik op de " Applications " lipje aan de linkerkant van het scherm en ga naar de map ' Hulpprogramma's ' . Dubbelklik op het pictogram en open " Schijfhulpprogramma . " Kopen van 2

Klik op het tabblad " Nieuwe afbeelding " aan de bovenkant van het scherm om de Nieuwe afbeelding dialoogvenster Maken voeren . Voer een naam in voor uw afbeelding in de " Opslaan als" veld en kiest u een opslaglocatie voor het imago van uw harde schijf .
3

Klik op de " Volume Size " drop - down box en kies de " 4.6 GB ( DVD-R ) " of " 8,3 GB ( DVD-R ) " optie , afhankelijk van de grootte van je geripte dvd 's inhoud .
4

Klik op de " partities "drop - down box en kies" enkele partitie - . CD /DVD met ISO- gegevens " Druk op de " afbeelding "drop - down box en selecteer de " optie DVD /CD master "
< br . > 5

Druk op de "Create" knop in de rechterbenedenhoek van Schijfhulpprogramma en wacht tot het programma om een ​​nieuwe afbeelding lege disc te maken en zet het in de Finder . Dit kan enkele minuten duren . Sluit Schijfhulpprogramma .
6

Open een nieuw Finder-venster en klik op de zojuist gemaakte disk image icoon. Open een tweede Finder-venster en ga naar de " Video_TS " maplocatie gebruikt door MacTheRipper om je VOB bestanden op te slaan . Sleep de " Video_TS " map met VOB bestanden direct in de nieuwe schijf beeldvenster Finder . Wacht tot de bestanden te kopiëren .
7

Ga terug naar het venster Schijfhulpprogramma om uw afbeelding op schijf branden . Markeer uw nieuwe afbeelding en klik op de "Burn" knop aan de bovenkant van het scherm . Plaats een lege DVD - R of DVD - RW als daarom wordt gevraagd door Schijfhulpprogramma en wachten voor uw gecompileerde bestanden te branden .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe te Undelete Windows-bestan…
·Office Communications Server :…
·Hoe maak je een kalender om te…
·Hoe om gegevens van een harde …
·Hoe te Vim Delete D0 
·Hoe maak je Unwrite een Protec…
·Hoe te monteren een ISO beeld …
·Hoe maak je een opstartbare sc…
·Hoe DVD- bestanden Shrink 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een afbeelding te branden op …
·Hoe je floating point getallen converter…
·Hoe maak je een dvd-film van AVI -bestan…
·Hoe afdrukken Van Microfiche 
·Hoe maak je een SITX Unzip 
·Hoe kleiner MPG 
·Hoe maak je een tabel sorteren in Micros…
·Hoe te sorteren door Track Nummer op de …
·Hoe kan ik Excel leren voor Traders 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com