Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Een vergelijking van DansGuardian en Websense
DansGuardian is een open - source web - content filtering -oplossing ontwikkeld door Daniel Barron . Websense is een software bedrijf dat producten ontworpen om kleine - en grote organisaties bij het implementeren en beheren van security gateways verkoopt . Hoewel DansGuardian en Websense zowel deal in Web filtratie , hun producten enigszins verschillen in termen van doel , omvang , kenmerken en licenties . Doel

DansGuardian en Websense
zijn beide gebaseerd op technologie die oorspronkelijk is ontwikkeld om bepaalde webinhoud blokkeren van wordt bekeken door minderjarigen . Web - filtering software vindt zijn breedste gebruik door groepen en individuen op zoek naar inhoud filteren , zoals pornografie , godslastering , haatzaaien en verwijzingen naar illegale drugs . Bij het filteren , beide producten werken door het reguleren van de werkelijke inhoud van de pagina op een woord - voor-woord en zin -voor -zin basis , in plaats van zich uitsluitend op het blokkeren van bepaalde website -adressen , zoals sommige meer primitieve Web filtering software.
< br > Function

DansGuardian
is veel meer rudimentair dan Websense . Is het een command -line product geschreven in de C + + taal en vooral ontworpen worden uitgevoerd op Unix-servers . Websense , aan de andere kant , heeft een breed scala aan ingebouwde toepasselijke analytische functies toegankelijk via een grafische gebruikersinterface . Zijn inheemse analytics omvatten handtekeningen , heuristiek , regels en gedragsanalyse . Websense maakt het ook systeembeheerders aan het browsen van gebruikers te volgen en om links en inhoud categoriseren en vervolgens blokkeren bepaalde gebruikers voor toegang tot koppelingen in deze categorieën . Bijvoorbeeld , zou een hotel besluiten om toegang tot alle X - rated inhoud te blokkeren voor gebruikers die zichzelf identificeren als zijnde onder een bepaalde leeftijd .
Licensing

DansGuardian is een open - source oplossing die is vrij beschikbaar om te downloaden , mits het wordt niet gebruikt voor commerciële toepassingen . Commerciële licenties voor DansGuardian variëren afhankelijk van het aantal computers waarop u wilt filteren met behulp van de software . Een licentie voor een tot 99 computers kost ongeveer $ 90, terwijl een licentie voor een onbeperkt aantal computers kost ongeveer $ 500.

Prijzen
voor Websense is niet online vermeld . In plaats daarvan , het bedrijf verkoopt haar producten via een regionale reseller netwerk waar de resellers te stellen de prijs op basis van het voorgestelde gebruik en de schaal van de uitvoering. U moet ook contact opnemen met een lokale reseller om een ​​gratis proefversie van content- filtering software Websense 's downloaden .
Extra informatie

Websense
samen met Facebook in 2011 om te helpen het bedrijf te beschermen zijn gebruikers tegen kwaadaardige koppelingen en malware . Websense wordt ook gebruikt door een aantal nationale militaire organisaties als door de Chinese regering om webinhoud filteren in dat land . Het gebruik van producten zoals DansGuardian en Websense blijft controversieel in dat zij gemakkelijk kunnen worden gebruikt door een ideologische individu of groep om toegang tot informatie te controleren .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe je bestanden van een HP SJ…
·Hoe maak je een Realtek 8139 d…
·U kunt handmatig een BKF besta…
·Over Uniblue 
·Gratis Spy en Adware Removal 
·Wat is UPD Printing? 
·Hoe te Sendmail Migreren naar …
·Hoe te Msconfig downloaden 
·Hoe te installeren HP PC Healt…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
  Software Articles
·Hoe een worm te verwijderen van een pc 
·Hoe te gebruiken Adobe Photoshop CS4 Ext…
·Verhoog Pro Tools Bffrgrootte 
·Hoe de MSOCache verplaatsen in Office 20…
·Hoe je Photoshop Reset to Default Settin…
·Hoe om eBooks te branden naar lezen op e…
·Wat is de Microsoft Office Suite 2003 ? 
·Hoe kan ik een RMVB bestand 
·Voordelen & Nadelen van Microsoft SQL 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com