Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Hoe kan ik Excel 's NORMALISEREN Functie Gebruik
Microsoft Excel is een veel gebruikte zakelijke en computationele spreadsheet-software pakket . Een computationele functie opgenomen in het softwarepakket is het standaardiseren functie . Het standaardiseren functie maakt gebruik van een numerieke waarde , gemiddelde en standaarddeviatie van een gestandaardiseerde z- score terug . Instructies
1

Open het Microsoft Excel- spreadsheet . Selecteer de knop "Start" van de belangrijkste operationele menusysteem . Volgende , kies " Programma's " op het start menu . Klik vervolgens op " Microsoft Office " op het menu 's . Ten slotte kiest u " Microsoft Excel " uit het menu Microsoft Office te openen Microsoft Excel . Kopen van 2

Selecteer het bestaande Excel-bestand of open een nieuw bestand waarin de standaardiseren functie te gebruiken . Als u een bestaand bestand te openen , kies "Openen " in het menu bestand van Microsoft Excel . Om een ​​nieuw bestand te openen , selecteer "Nieuw " in het menu bestand in Microsoft Excel .
3

Enter of identificeren van de nodige gegevens te standaardiseren functie te gebruiken . De input die nodig is een numerieke waarde , gemiddelde en standaarddeviatie voor een reeks waarden . Als de ingang is reeds beschikbaar op het werkblad , zoek het eerder genoemde inbreng nodig om uit te voeren het standaardiseren functie .
4

Kies het " Insert -functie " -knop op de formulebalk van Microsoft Excel . Zoek het standaardiseren functie uit de lijst met beschikbare functies . Dubbelklik op de lijst of selecteer en kies " OK " . Een dialoogvenster zal verschijnen nadat de gebruiker de functie kiest .

Input 5 de relevante gegevens in het dialoogvenster of kies de nodige cellen die de nodige informatie bevatten . Voor het invoeren van de gegevens gewoon de gewenste nummers in het dialoogvenster. Om een cel te kiezen , klikt u op de knop rechts van het tekstvak . Het dialoogvenster zal instorten zodat de gebruiker de volledige spreadsheet kunnen zien .
6

Klik op " OK " nadat de gebruiker de waarden voor X , gemiddelde en de standaarddeviatie binnenkomt . Het resultaat van de input zal de genormaliseerde functie waarde.

Previous: Next:
  spreadsheets
·Tips voor Interpretatie van ge…
·Hoe een kolom van Zeros Som In…
·Hoe te Datum Strings Format 
·Drijvend een kolom in Excel 
·Hoe de Label Som van Out of ee…
·Hoe kan ik Excel 's Combin Fun…
·Hoe maak je een Time Grafiek C…
·Hoe maak je een foto-gids behu…
·Wat is Lotus 1-2-3 ? 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te converteren avi naar een VCD 
·Hoe het opzetten van een draaitabel 
·Hoe te Fuppes voor Ubuntu 
·Hoe te stoppen Amavis 
·Hoe kan ik gedownloade lettertypen Into …
·Hoe te Fonts Match 
·Hoe maak je een Web Banner gebruik van F…
·Hoe kan ik Disable Bit Defender ? 
·Wat is de extensie van MTV ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com