Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Hoe te gebruiken Spreadsheets Met Studenten
Spreadsheets bevatten cellen die zijn geordend in kolommen en rijen . Deze cellen kunnen berekenen wiskundige functies en zijn nuttig bij de berekening numerieke data . Echter , spreadsheets zijn niet exclusief voor de wiskunde of de financiering , ze kunnen gebruikers toestaan ​​om grafieken en andere grafieken maken van de gegevens . Spreadsheets bieden tal van mogelijkheden voor gebruik in een klaslokaal , omdat er veel functies aangeboden . Leerkrachten kunnen spreadsheets te integreren in hun klas om leerlingen met computer - based instructie betrekken . Wat je nodig hebt
Spreadsheet software
computer ( s ) op Twitter Toon Meer Aanwijzingen
1

Stel de benodigde hardware en software voor uw leerlingen om effectief te gebruiken spreadsheets . Als u alleen wilt om informatie te presenteren met behulp van een spreadsheet , zorg ervoor dat u een computer en een projector om informatie te presenteren in een tabel . Echter, als u wilt dat uw leerlingen om spreadsheets te gebruiken , zorg ervoor dat uw klas is uitgerust met voldoende computers . Je kan hebben om studenten in groepen gezet, als er niet genoeg computers voor elke student . Als u wilt dat elk individu om zijn of haar eigen computer hebt , moet u contact opnemen met uw school computerlokaal of bibliotheek te melden je klas voor een bepaalde dag en tijd . Kopen van 2

Construeer een lesplan dat impliceert spreadsheets . Met behulp van spreadsheets in een andere dan op de computer software natuurlijk moet zich primair richten op inhoud van de cursus . Spreadsheets kunnen functioneren als een middel om onderwijs te geven of aan te vullen een les , maar de les moet als eerste in om dit te doen worden vastgesteld. Dit betekent dat leraren een lesplan over een specifiek deel van hun curriculum moeten creëren en te integreren spreadsheet gebruik in de les , niet een les op basis van spreadsheets te maken en later inhoud van de cursus te nemen .
3

Bereid uw les . Of je bekend bent met de bediening spreadsheets zijn , zorg ervoor dat uw les voren oefenen van de tijd om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk te gaan wanneer het tijd is om je les daadwerkelijk leveren .
4

demonstreren spreadsheet gebruik. Het is onverstandig om te veronderstellen dat alle leerlingen weten hoe ze spreadsheet- software te gebruiken . Daarom zorg ervoor dat u de klas hoe je wilt dat ze de spreadsheets te gebruiken , en welke doelen je wilt ze te volbrengen . Het is ook belangrijk dat u de inhoud van de cursus en de rol van de spreadsheet in het helpen als aanvulling op de inhoud van de cursus benadrukken , zodat studenten kunnen zien hoe de spreadsheet activiteit past in de bredere context van het apparaat .
5

hebben de studenten gebruik maken van de spreadsheets . Als je gewoon wilt om informatie te tonen aan studenten met behulp van spreadsheets , zorgen voor een hard copy van de gegevens voor de studenten . Als u wilt dat de studenten om deel te nemen in het gebruik van spreadsheets , hands-on activiteiten die de studenten kunnen voltooien . Deze activiteiten moeten rechtstreeks worden aangesloten op de koers van de content gebied en moeten worden uitdagende , maar boeiende , voor de studenten .

Previous: Next:
  spreadsheets
·Hoe maak je Lotus 123 Transfer…
·Hoe te Rasterlijnen verbergen …
·Hoe te gebruiken Excel's Ceili…
·Hoe maak je een Check Box Fiel…
·Hoe te OpenOffice ODT converte…
·Hoe maak je een veld te verwij…
·Hoe te schuifbalken 
·Hoe u het nummer Lock Off op e…
·Hoe de tekst functie om een Ti…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Kolomtitels Zichtbaar Met Data in…
·Stijlen voor Adobe Photoshop 
·Een plek om aantekeningen te maken , bew…
·Hoe maak je een login -pagina met Adobe …
·Hoe maak je een Screenshot van RealPlaye…
·Hoe je QuickTime-films te converteren na…
·Hoe maak je een Clash verdienen met Dekk…
·Hoe te Fonts downloaden naar Microsoft W…
·Hoe kan ik een database Link Wachtwoord …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com