Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Hoe kan ik een bestaande maar niet gerapporteerde Spreadsheet Maken
Houd gedetailleerde verslagen van de kosten die zijn gemaakt , maar niet gemeld , door het creëren van een spreadsheet die kolommen voor al de nodige informatie beschikt . Voer de gegevens allemaal in een plaats te maken rapportage gemakkelijk en nauwkeurig . Het zal u helpen voorkomen dat de gevreesde grote stapel bonnen die altijd lijkt te wachten op de drukste dag van de week . Bereken totalen en kosten sorteren op type, rekening of locatie aan onkosten rapportage gemakkelijker te maken . Wat je
computer of handheld
Microsoft Excel 2010 of andere spreadsheet-software
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Start het spreadsheet-programma door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad , of klik op "Start " ( Windows Orb ) , klik vervolgens op "Alle Programma's " " Microsoft Office " en " Microsoft Excel 2010 . "

Type 2 het woord " Datum " en druk op de tab toets om een ​​titel op de eerste kolom . Typ de titel voor elke categorie van de informatie die moet worden gevolgd , zoals " Cost " of "Client Name , " en voor alle overige informatie die kan later nuttig zijn bij de rapportage van de gemaakte kosten .
< Br > 3

Klik op de scheidingslijn tussen de kolommen a en B , waar de muiscursor verandert in een verticale lijn met een kleine pijl links en een andere naar rechts wijst . Houd de muisknop ingedrukt en sleep de kolom totdat het de gewenste breedte voor de informatie die erin zullen worden ingevoerd , en vervolgens de knop los .
4

Klik op het plein boven de eerste kolom , label " Een , " om ( te selecteren ) de gehele kolom te markeren . Klik op " Format " van de sectie " Cellen " van het lint ( menubalk ) en klik vervolgens op "Celeigenschappen " om het cel formaat dialoogvenster . Klik op het tabblad " Numbers " en klik op "Datum" in de linkerkolom . Klik op het gewenste formaat voor de datum in de " Type : " dialoogvenster en klik op "OK " om de instelling op te slaan . Alle vermeldingen in deze column is nu gelijk aan de gekozen datumnotatie .
5

Klik op het plein boven de kolom die zal worden met de waarde van elke uitgave . Klik op het symbool "$" in de sectie " Aantal " van het lint .
6

Voer een aantal kosten door te klikken op de tweede cel in de eerste kolom en het typen op de datum van de eerste uitgave . Druk op " Tab " op het toetsenbord of klik in het volgende plein met de muis om de informatie op te slaan in die cel . Gebruik een rij voor elke uitgave .
7

Klik op het icoontje " Save" in de linkerbovenhoek van het venster , naast de " Excel "-logo , of de "Ctrl" toets ingedrukt op het toetsenbord en druk op " S " om het "Opslaan als " dialoogvenster . De naam van de spreadsheet en klik op "Opslaan " om het bestand op te slaan .

Previous: Next:
  spreadsheets
·Hoe te Two Pointers voor Excel…
·Hoe gegevens in een draaitabel…
·Hoe kan ik Headers Breng in ee…
·Hoe te converteren E-mail in H…
·Hoe te gebruiken Excel's NOW F…
·Wat is de UDF -formaat ? 
·Hoe kan ik Excel 's STDEVP Fun…
·How to: PSC QuickScan 
·Hoe kan ik Klik op een cel te …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe naar Totally Free Anti- virus progra…
·Hoe maak je een Bijschrift invoegen in M…
·Hoe maak je een PDF downloaden Fix 
·Hoe te registreren Mswinsck.ocx 
·Hoe maak je een Cyclische Executive in J…
·Hoe maak je een tabel sorteren in oplope…
·De voordelen van DB2 
·Hoe te tonen dat de Extensie in WordPerf…
·Hoe te GIF toevoegen aan een PDF 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com