Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Hoe maak je een Log Zorg In Sheet
Meld - in platen worden gebruikt om in te loggen patiënt check-in tijden bij arts , tandarts en andere medische kantoren . Ze bevatten informatie zoals de naam van de patiënt , tijdstip van aankomst en meer . Elk kantoor is anders, dus pas je intekenlijst aan uw behoeften te passen . Te maken van een intekenlijst , gebruikt u een document of spreadsheet programma zoals Microsoft Word , Microsoft Excel , Calc of OpenOffice . Gebruik een premademalplaatje en bewerk de categorieën om het proces te versnellen . Wat je nodig hebt
Document creatie programma
Toon Meer Aanwijzingen
1

Download een sign- in sheet template van de website van Microsoft . Klik op de sjabloon die u wilt gebruiken . Sommige sjablonen zijn voor Microsoft Word en anderen zijn voor Microsoft Excel . Het programma waarvoor de sjabloon is gemaakt wordt vermeld onder elk bestand . Kopen van 2

Klik op de groene knop "Download" . Klik op " Accept ". Klik op 'Opslaan'. Klik op de map waarnaar u het bestand te downloaden . Klik op " Ok . " De sjabloon wordt gedownload en opgeslagen op uw harde schijf .
3

Dubbelklik op Microsoft Excel of Microsoft Word om het programma te openen . Open de ene waarvoor de sjabloon is gemaakt .

Klik op ' Bestand '. 4 Klik op ' Openen '. Klik op de map waarin de sjabloon werd gedownload . Klik op de template -bestand . Klik op " Ok . " De sjabloon wordt geopend in het programma .
5

Maak een header met de naam van uw kantoor . In Microsoft Excel , klikt u op een van de cellen in de rij " A ", de bovenste rij . Klik op de pijl naast " invoegen " op de bovenste werkbalk . Klik op " Blad invoegen Rij " om een ​​nieuwe rij toe te voegen . Klik cell " 1 " in de nieuwe rij . Typ uw kantoor naam . Klik en houd de rechterbenedenhoek van de cel ' A1 ' en sleep deze naar rechts totdat u de rand van de sjabloon te bereiken . Laat de muisknop los . Klik op het tabblad "Home " . Klik op de " Samenvoegen en centreren " knop tot het centrum uw kantoor naam op de bovenkant van de sjabloon . In Microsoft Word , klikt u op de bovenkant van de sjabloon en druk op de "Enter" totdat de ruimte boven de kolommen wordt gewist . Typ uw kantoor naam . Klik op de " Centreren " knop op de bovenste werkbalk naar het centrum van uw kantoor naam op de bovenkant van het document .
6

Wijzig de kolomnamen . In Microsoft Excel , klikt u op de cel met de tekst die u wilt wijzigen . Klik op de tekstbalk boven aan het scherm . Hit " Delete " om de huidige tekst te verwijderen . Typ de tekst die u wilt gebruiken . In Microsoft Word , klik en houd de linkermuisknop ingedrukt . Sleep de cursor op de tekst die u wilt wijzigen . Druk op " Delete " om de tekst te wissen . Typ de nieuwe tekst . Herhaal dit met elke tekst of getallen die u wilt wijzigen . Pas de kolommen naar uw kantoor past . Gebruik labels waaronder " Naam patiënt , " " Time of Benoeming " en "Doctor van de patiënt. "

Klik 7 "Bestand . " Klik op "Opslaan als . " Voer de naam in die u wilt gebruiken voor het bestand in het vak " Bestandsnaam " . Klik op " Opslaan " om het bord te slaan in het vel op je harde schijf .

Previous: Next:
  spreadsheets
·Hoe te Regressieanalyse 
·Hoe gegevens Kopiëren naar ee…
·Hoe te FIXED Functie Excel Met…
·Hoe maak je een Economisch Tot…
·Hoe maak je een salarisschaal …
·Hoe maak je een Printable hist…
·Hoe maak je een Label Center i…
·Hoe te kopiëren & plakken tus…
·Hoe toegang Berekende velden o…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een RealPlayer Video bewerke…
·Wat is de extensie SR0 ? 
·Hoe maak je een DVD in Nero 
·Hoe te Toevoegen Mijn handtekening aan e…
·Wat is de extensie Itn ? 
·Adobe Photoshop CS2 Tutorial op Blending…
·Hoe te herstellen van een beschadigde JP…
·Waarom is de Cursor Knipperen in Microso…
·Hoe te MPGs Transfer naar een iPod 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com