Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Hoe kan ik een formulier op een Mac Build
Uw Mac-computer biedt u een aantal hulpmiddelen om formulieren te ontwerpen en op te slaan in het formaat dat is gemakkelijk herkenbaar - zelfs door mensen die geen Mac-computers . Als u wilt een eenvoudige vorm die mensen kunnen uitprinten en invullen , kunt u iWork 's Pages programma te gebruiken om het te ontwerpen . De tool stelt u in staat om beelden en vormen die het uiterlijk van uw formulier kunnen verbeteren invoegen . Op de top van dat , is er de mogelijkheid van het gebruik van sjablonen die het meeste werk voor u doen . Instructies

Open Pages uit het dock op je Mac .
2

1 Klik op " Blank" van de sjabloonkiezer . Klik op de "Blanco" vorm die op het scherm verschijnt , en klik vervolgens op ' Kies '.

Type 3 in een rubriek voor het formulier boven aan de pagina . Markeer de tekst en gebruikt u vervolgens het lettertype , de grootte en de kleur gereedschappen in de menubalk boven in het venster Pagina's om de look die u wilt geven de kop .
4

Klik op " Insert " van de bovenste menu , en klik vervolgens op ' Kies'. " Navigeer naar en dubbelklik op een logo van de bestanden en mappen op uw computer . Wanneer het logo wordt geplaatst op de pagina , klik erop om de randen te markeren . Vervolgens kunt u een hoek in of uit om het groter of kleiner te maken . Klik dan op het logo en sleep deze naar de locatie die u wilt weergeven op de pagina .
5

Klik op de " Text Box " icoon in de menubalk . Als het tekstvakje wordt toegevoegd aan de pagina , klik er op. Sleep een hoek om het een rechthoekige vorm te maken , en sleep vervolgens het hele vak aan de bovenkant van de pagina . Klik op de "Type om tekst in te voeren " en typ in het eerste stuk van de informatie die u wilt op het formulier . Zo zou het eerste veld de naam of het veld Adres te zijn . Herhaal dit voor elk veld dat u wilt opnemen .

Plaats 6 uw cursor net na de tekst in het eerste veld en druk op de toets " _ " minstens 20 keer of meer op een lijn te creëren waar mensen kunnen invoeren in hun informatie . Herhaal dit voor elk veld dat u wilt dat de mensen in te vullen .
7

Gebruik de " Shapes " icoon te creëren selectievakjes voor uw formulier . Bijvoorbeeld, als je wilt om mensen geven hun voorkeur tussen drie keuzes , je zou drie dozen te maken en vraag hen om een controleren . Om dit te doen , klik op de " Shapes " icoon in de menubalk en selecteer vervolgens een vierkante vorm . Klik op de " Fill " icoon , en klik vervolgens op het witte vierkant uit de lijst met kleuropties . Dit verwijdert in de vorm van de automatische kleur vulling . Versleep de hoeken van de vorm van de doos kleiner te maken . Maak dan gebruik van tekstvakken om tekst naast de selectievakjes .
8

Klik op " File " in het bovenste menu . Klik vervolgens op " Exporteren . " Klik op "PDF " uit de verschillende opties die op het scherm verschijnen en klik op "Volgende . " Geef het bestand een naam in het volgende venster en klik op "Exporteren . " < br >

Previous: Next:
  spreadsheets
·Draaitabel instructies 
·Hoe kan ik een . XLA File Demo…
·Hoe te sorteren op Datum in Op…
·Definitie van een Pivot Table 
·Hoe je documenten en tabellen …
·Hoe maak je een sjabloon maken…
·Hoe maak je een Row Van het en…
·Hoe maak je een Reserveringen …
·Hoe te Highlight in OpenOffice…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Een tutorial voor QuickBooks non-profit 
·Verslavend Rollercoaster Games 
·Hoe de Labels horizontale as wijzigen in…
·Hoe maak je een deur Paneling Effect mak…
·Wat is de extensie DMSM ? 
·Hoe te HighMAT Capability Delete 
·Hoe maak je een PowerPoint- Hand-out lay…
·Hoe te houden mijn computer schoon van v…
·Hoe kan ik een MP3 -bestand wijzigen naa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com