Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Skype >> Content
Benodigde apparatuur om Skype
De kansen dat je hebt gehoord van de term " Skype " genoemd van tijd tot tijd . Skype is nog een andere optie communicatie in een wereld vol met nieuwe technologieën en het vergroten van interpersoonlijke communicatie -opties . Gratis te installeren, vrij te gebruiken , en wint aan populariteit , heeft Skype verhoogde de opties voor de manier waarop we in contact blijven met elkaar . Echter, om Skype te gebruiken , moet u eerst de benodigde Skype- apparatuur te verkrijgen . Aan de slag

Wilt u Skype gebruiken , moet u een PC of MAC computer met een internetverbinding . Volgens de website van Skype , een breedband-internetverbinding is ideaal . Log in op www.skype.com . Als u nog niet hebt gedaan, maak een account aan door uw naam , een gebruikersnaam , een wachtwoord , uw e-mailadres en persoonlijke profiel informatie . Zowel PC als Mac -gebruikers moet akkoord gaan met alle voorwaarden en bepalingen om de account te activeren . Vervolgens download en installeer de Skype- programma op uw computer . Dit zal ertoe leiden dat de Skype- icoon te verschijnen . Als u eigenaar bent van een PC het Skype- pictogram wordt op uw bureaublad of in de Windows /Start menu . Als u eigenaar bent van een Mac , wordt het pictogram Skype worden in de map toepassingen . Eenmaal gedownload , kunt u zich aanmelden bij uw account met uw Skype- naam en wachtwoord .
Sight en Geluid

Als u wenst om u Skype zullen sprekers , evenals een behoefte microfoon. Sommige computers hebben een luidspreker en microfoon ingebouwd . Zo niet , kunt u deze apart aanschaffen . De officiële website van Skype raadt aankoop van een handset of headset voor verbeterde geluidskwaliteit . Als je wilt Skype gebruiken als een video-telefoon vindt u een webcam nodig . Als uw computer niet al een webcam , kunt u er een aanschaffen op de Skype- Shop . Echter , hoeft u alleen maar een webcam voor videobellen. Alle andere Skype- functies zal werken zonder een.
Mobile Skype

U kunt ook Skype op je mobiel te activeren . Sommige telefoons dat Skype werken omvatten de BlackBerry 3G , de Android 3G en de iPhone . De telefoon zelf zal een geïnstalleerde camera nodig heeft , hetzij voor - of achterwaarts gericht . Sommige mobiele telefoons moet u om Skype te downloaden , terwijl anderen worden verkocht met Skype al geïnstalleerd . Telefoons verkocht met Skype al geïnstalleerd kan worden gebruikt als reguliere mobiele telefoons , ook. Om Skype te gebruiken op een mobiele telefoon vindt u een Skype-account nodig en ofwel een maandelijks of pay - as-you - go servicecontract met uw mobiele operator .
Voordelen

het grote voordeel van Skype is de kostprijs . Vanaf 2011 kunt u een rekening openen gratis . Alle oproepen die u plaatst naar een andere Skype-gebruiker zijn ook gratis . Videobellen en video- conference calling , waarbij meerdere Skype-gebruikers in real-time kunnen communiceren in een keer, zijn ook opties . De video functie kunt u precies zien wie u praat . Dit is een leuk extraatje bij het praten met een vriend of familielid die buiten leeft van de staat , en belangrijk voor zakelijke bijeenkomsten waarbij mensen , documenten of voorwerpen moeten worden gezien door alle partijen .
< Br >

Previous: Next:
  Skype
·Waarom werkt mijn webcam gesch…
·Kan ik gebruik Skype op mijn i…
·Skype Password Recovery 
·Hoe je Skype te laten werken o…
·Skype Connection Problemen met…
·Hoe om te doen groepschat in S…
·Hoe je Skype gebruiken in de V…
·Hoe uw Skype- status wijzigen 
·Hoe maak je een webcam in Skyp…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Erase Track Number Information Va…
·Hoe te tekstvakken ontkoppelen in Indesi…
·Hoe maak je automatische nummering Uitsc…
·Hoe te Databases Fix for Entry Segmenten…
·Hoe maak je een lijn grafiek in PowerPoi…
·Hoe maak je een TS-bestand in Media Play…
·De voordelen van de Tuxedo Software Serv…
·Hoe te NTSC -bestanden branden naar een …
·Hoe Video exporteren voor het web gebrui…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com