Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Skype >> Content
Hoe te Verborgen Smileys verdienen op Skype
Skype is een populaire software programma waarmee u het internet gebruikt om te communiceren met andere gebruikers via tekst , spraak en video . Bij het gebruik van Skype's instant messaging interface, kunt u een verscheidenheid van verschillende emoticons , die kleine afbeeldingen die u helpen uw gevoelens te uiten of gewoon voeg een speelse touch die je niet kunt bereiken met alleen tekst berichten zijn voegen . Bepaalde verborgen pictogrammen worden niet getoond bij het indrukken van Skype emoticon knop , maar je kunt ze invoegen door het intikken van de bijbehorende code in het berichtvenster . Instructies
1

Insert een emoticon van een boze ogende personage die zijn vinger door het intikken ( fubar ) en op Enter te drukken . Of typ ( zweren ) en druk op de " Enter " -toets om een pictogram van een personage te gebruiken met verschillende symbolen scrollen over zijn mond , wat aangeeft dat hij zegt scheldwoorden .

Type 2 ( headbang ) of ( banghead ) en druk op " Enter " om een emoticon van een rode , boos karakter bonzen haar hoofd tegen een muur , ideaal voor wanneer u zich gefrustreerd te voegen . Wanneer je hebt echt genoeg gehad , type ( vinger ) en druk op " Enter " om een geanimeerd personage ruw knipperen zijn middelvinger voegen .

Joke 3 met je vrienden over het stelen door het intikken ( bandit ) en druk op " Enter " om een emoticon van een personage draagt ​​een zwart masker en achterdochtig verschuiven zijn ogen heen en weer invoegen .

Express 4 je opwinding over een bezoek aan het zwembad door te typen ( poolparty ) en toets " Enter " om een emoticon van een persoon draagt ​​een zwempak en een binnenband te voegen .
5

Plaats twee verborgen schepsel emoticons in Skype door te typen ( bug ) en drukken op " Enter " om een weer te geven kruipende insect, of door te typen ( heidy ) en de " Enter " -toets om een eekhoorn die een noot eet weer .
6

Laat je vriend weet dat hij je verteld meer informatie dan je wilde weten door te typen ( tMI ) en op " Enter " om een geanimeerd personage afscherming zijn ogen weer te geven .
7

Plaats een dronken ogende karakter door het intikken van ( dronken ) en druk op ' Enter ', of een rokende personage door te typen (roken ) , ( rook ) of (cc ), gevolgd door de toets " Enter " .

Enthousiasmeren 8 over rockmuziek door het intikken van (rock ) en druk op " Enter " om een geanimeerd personage die is weergegeven headbangen en met zijn hand aan de "rock horens " symbool te maken .

Type ( mooning ) en druk op 9 " Enter " om een ​​animatie van een man herhaaldelijk blootstellen van zijn achterste te geven.
< br > 10

Geef een geanimeerd icoon van een zwaaiende man met een hond naast hem zat te typen ( toivo ) en druk op ' Enter '.

Previous: Next:
  Skype
·Hoe je Skype gebruiken in een …
·Hoe te Connect YouCam naar uw …
·Hoe je router poorten configur…
·Hoe aan een andere Skype Gebru…
·Hoe je Skype DAT converteren n…
·Hoe maak je een tekst Chat Bes…
·Hoe je Skype gebruiken zonder …
·Hoe bel ik een Talkshow met Sk…
·Hoe je Skype Geschiedenis Besp…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·De beste manier om te doen een foto Dia …
·Hoe om te upgraden Quickbooks 5.0 
·Maya 7.0 Tips 
·Hoe je MP3's branden met Windows Media 
·Zo plaatst u een lettertype in Pdf Lite 
·Hoe kan ik een kopie van mijn Remote Cam…
·Hoe kan ik een dvd van digitale foto's b…
·Hoe te Sectie Numbers verbergen in Latex…
·Hoe te Creatieve diavoorstellingen maken…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com