Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Skype >> Content
Wat doet de Skype- extensie voor Firefox doen?
Skype is een veel gebruikte voice over IP telefoon en messaging-dienst die gebruikers in staat stelt om te chatten en maak pc - naar - pc- gesprekken gratis . Gesprekken naar vaste of mobiele nummers kunnen ook worden gemaakt met Skype voor een klein per - minuut vergoeding . Bij het installeren van Skype , hebben gebruikers de mogelijkheid van het installeren van browser add -ons om Skype -functies toevoegen aan Internet browsers zoals Firefox . Het installeren van de Add - On

Tijdens een volledige installatie van Skype , krijgen gebruikers de optie om de Skype installeren van add - on voor Firefox en Internet Explorer . De optie verschijnt op de eerste pagina van de installateur , met de checkbox te machtigen installatie wordt standaard aangevinkt . De add - on kan niet tijdens de upgrade worden geïnstalleerd bij het upgraden van een eerder geïnstalleerde versie van Skype , waar je hebt gekozen uit add - on installatie; om toe te voegen de Firefox add -on die u moet downloaden en gebruiken de volledige installer in plaats van de upgrade optie .
Skype nummer markeren
p Met de Skype add - on geïnstalleerd , zal Skype nummers die in zoekopdrachten op internet en op webpagina's worden weergegeven in blauw of grijs worden gemarkeerd . Blauwe hoogtepunten geven aan dat het aantal gratis via Skype kan worden genoemd , terwijl de grijze highlights aan te geven dat een vergoeding nodig is om de nummers te bellen . Kleine vlaggen naast de gemarkeerde nummers dienen als een visuele indicator van de landencodes in verband met de telefoonnummers .
Klik en Bel

Een andere functie van de Skype add - on voor Firefox is de integratie van de " Klik en bel" -functie voor Skype -nummers . Klikken op een van de gemarkeerde telefoonnummers veroorzaakt Skype te starten en automatisch een oproep naar het nummer in kwestie , hoewel nummers grijs gemarkeerd worden alleen genoemd als je genoeg Skype- tegoed in uw account om de kosten van het gesprek te dekken . Klikken op de landcode vlag naast het nummer geeft u de mogelijkheid om ook te bellen , een drop-down menu verschijnt , met " Start Call " als eerste optie in het menu
Andere Opties < br . >

De Skype add - on voor Firefox geeft u andere opties voor Skype nummers ook. De drop- down menu dat verschijnt wanneer u op een landcode vlag biedt u de mogelijkheid om een SMS -bericht naar het nummer sturen , voeg het nummer als een Skype- contact , kopieert het nummer van uw klembord voor elders te plakken of het toevoegen van het nummer aan de SkypeFind service. Je hebt ook de mogelijkheid om de landcode voor het nummer indien nodig te wijzigen .
Compatibiliteitspunten

Helaas , sommige versies van de Skype add - on hebben compatibiliteitsproblemen met Firefox 3.6.13 en eerdere versies van de browser . De Mozilla- organisatie geïdentificeerde de add - on als een van de top oorzaken van de browser crasht voor individuen met die versie van de browser en het ging zelfs zo ver om een tijdelijke blok vast te stellen op het gebruik van de add - on . Om problemen met de Skype voorkomen add - on is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u de meest recente versies van zowel Skype en Firefox geïnstalleerd, omdat ze meer kans te hebben compatibiliteitscorrecties geïnstalleerd .
< Br >

Previous: Next:
  Skype
·Hoe kan ik instellen My Voice …
·Hoe te messages Erase op Skype…
·Hoe je Skype verwijderen op ee…
·Hoe je Skype gebruiken op een …
·Hoe maak je een landcode op Sk…
·Hoe maak je een Skype Email Ad…
·Hoe doet u mee een Skype Chat …
·Hoe je Skype op een Samsung D6…
·Hoe maak je een Skype- wachtwo…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe je Photoshop een circulaire Logo 
·Hoe te Lineaire regressie uitvoeren in e…
·Hoe een IFO branden op een DVD 
·How to Get Rid van Wireshare 
·Hoe te openen Microsoft Publisher 95 met…
·Wat is RelevantKnowledge spyware? 
·Hoe een PDF Print Met een wijziging van …
·Hoe te Brochures met NeoOffice te creër…
·Hoe kan ik spellen downloaden voor peute…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com