Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Remote Desktop Management >> Content
Hoe software te gebruiken Remote Desktop installeren
Remote Desktop is een functie die in sommige versies van het Windows-besturingssysteem waarmee gebruikers verbinding maken met een computer vanaf een verre locatie geleverd geïnstalleerd . Om Remote Desktop te gebruiken , moet u de functie instellen op de computer waarmee u verbinding wilt maken , die bekend staat als de host- computer . Zodra de host- computer is ingesteld voor verbinding met extern bureaublad , kunt u verbinding maken met de computer vanaf een andere Windows-computer en functies uitvoeren op het systeem , inclusief de installatie van software . Wat je nodig hebt
Software- installatie-cd
Toon Meer Aanwijzingen
Set Up Remote Desktop op de host
1

Log in op de computer die je wilt zijn toegang kunnen krijgen tot de bestanden van afstand met behulp van de beheerdersaccount . U moet beheerdersrechten hebben om een Remote Desktop verbinding op een host- computer ingesteld . Als u slechts een login voor uw computer , de login heeft meer dan waarschijnlijk beheerdersrechten . Kopen van 2

Open het venster " Systeem en onderhoud " door te gaan naar " Start> Configuratiescherm > Systeem en onderhoud . " In het venster " Systeem en onderhoud " , klik op " System " en "Remote Settings . "
3

Zet een vinkje in het vakje naast de aansluitingen hulp op afstand " Sta op deze computer . " Klik op de knop " OK " om de wijzigingen van kracht.
4

Klik op de pijl naar links aan de bovenkant van het venster om terug te gaan naar het hoofdmenu " Control Panel " . Klik op 'Beveiliging' en klik vervolgens op ' Security Center . "
5

Kies " Windows Firewall " van het linkerpaneel van het venster " Security Center " . Klik op " Instellingen wijzigen " in het venster " Windows Firewall " en klik op het tabblad " Uitzonderingen " . Vink het vakje aan naast " Remote Desktop " en klik op "OK . "
Log On en installeren Software

Zet de computer die u wilt gebruiken om software te installeren 6 de hostcomputer . Zodra de computer opstart , klikt u op ' Start ', ga naar " Alle programma's " op de map " Accessoires" en klik op " Verbinding met extern bureaublad . "
7

Voer de naam van de hostcomputer waarmee u verbinding wilt maken en druk op de knop " Connect " . Typ de gebruikersnaam en het wachtwoord voor de beheerdersaccount van de host- computer op afstand in te loggen op de computer .
8

Plaats de installatieschijf voor de software die u wilt installeren . Volg de instructies op het scherm om de software te installeren net alsof u het installeert om de inheemse computer .
9

Verwijder de installatie-cd als de installatie is voltooid . Meld u af van de host- computer door te gaan naar het menu 'Start' en het kiezen van de " Log Off " -optie .

Previous: Next:
  Remote Desktop Management
·Wat is de TCP van de Remote De…
·Hoe kan ik een Remote Desktop …
·Hoe je Remote Desktop Client u…
·Hoe je Remote Desktop Access S…
·Hoe te Shutdown uitschakelen v…
·Hoe de Remote Desktop pingelen…
·Hoe Extern bureaublad gebruike…
·Hoe te verwijderen van de gebr…
·Hoe het opzetten van Extern bu…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een gratis Verjaardag Banner…
·CS2 InDesign Tutorials 
·Hoe uw eigen 365 Dag Agenda Zorg 
·Wat zijn de toepassingen van Wingdings ?…
·Adobe Pagemaker Training 
·Hoe je video's branden vanaf een compute…
·Hoe te downloaden Vox Games 
·Hoe maak je een brochure maken voor een …
·Hoe PDF-bestanden bewerken en invoegen L…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com