Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Hoe maak je een Power Point presentatie Creëren
Studenten en werkende professionals zijn soms nodig om een ​​presentatie met behulp van computer -software te creëren . Een van de meest bekende programma's is Microsoft PowerPoint , waarmee u een "slide " presentatie van de grond af op de computer te maken . Je zal in staat zijn om uw presentatie te maken vanaf een andere computer of laptop als je eenmaal klaar bent met het zetten die presentatie samen . Instructies

Open Office Suite 1 , dan PowerPoint . Kopen van 2

Noteer de werkbalk en vertrouwd te raken met de opties , zoals " file ", "edit ", " bekijken, " " invoegen ", " hulpmiddelen " en " diavoorstelling . " Net als in Word , heb je knoppen voor lettertype variaties zoals vet, cursief en onderstrepen . Vind het Center , Links uitlijnen en rechts knoppen uitlijnen rechts van de knoppen lettertype . Het deelvenster is waar uw werk zal plaatsvinden . Je hebt twee dozen : " . Klik om ondertitel toe te voegen " " Klik om een ​​titel toe te voegen " en
3

Als je al de basis van uw presentatie hebt opgeschreven , klikt u op de " Klik om te voeg doos titel " . Kies uw lettertype en de uitlijning . Typ in uw titel en , indien nodig, de grootte van het lettertype , zodat het past in de doos .
4

Pas de grootte van de doos titel door het bewegen van de cursor op de stippellijn. Let op de vier pijlen die verschijnen . Klik met de linkermuisknop en sleep de lijn omhoog of omlaag , in of uit als dat nodig is. Doe hetzelfde met de overige drie lijnen naar het vak titel correct in te stellen .
5

Klik op het vak " ondertitel" en voeg uw tekst .

Als u afbeeldingen die u wilt gebruiken , open ze en klik en verplaats ze naar de juiste PowerPoint-dia's voor uw presentatie . Pas de grootte van de foto , zodat het niet concurreren met de tekst je zetten op die dia .
6

Maak een aangepaste achtergrond voor uw dia's met behulp van kleur , slide design , dia-indeling en achtergrond . Klik op de " format " optie op uw werkbalk . Klik op " Slide Design . " U zult merken verschillende voorbeeld dia opening aan de rechterkant van uw scherm.
7

Klik op ' Dia-indeling ', opnieuw met behulp van de knop Opmaak ' in je werkbalk . Je zult verschillende dia-indelingen te zien openstelling aan de rechterkant van uw scherm. Selecteer de lay-out die het beste past bij uw individuele presentatie .
8

Selecteer verschillende lettertypen uit de " Formaat" knop op de werkbalk . Kies voor een lettertype uw publiek zal gemakkelijk vinden leesbaar . Kies een serif of schreefloos lettertype . Blijf weg van luim, swirly lettertypes , die bijna onmogelijk te lezen zijn .
9

Kies een " achtergrond " kleur . Als u gebruik maakt van een gekleurd lettertype , kies een achtergrond die het mogelijk maakt voor het eenvoudig bekijken en lezen . niet kiezen voor een donker rode achtergrond en een zwart lettertype , bijvoorbeeld. Wees voorzichtig met het selecteren van een levendige kleur voor je achtergrond en een pastel lettertype . Wees even voorzichtig met het gebruik van een levendige achtergrondkleur en een levendige kleur van het lettertype .

Klik 10 op "Slide Show " uit de werkbalk , dan " Aangepaste animatie . " aan de rechterkant van uw beeldscherm , let op de verschillende animatie 's kunt u kiezen uit . Experimenteer met elkaar totdat je er een vindt die het best past bij de aard van de presentatie die u aanmaakt . Deze regelingen voegen rente en opwinding aan uw presentatie .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Wat is een SMIL -bestand? 
·Hoe te Speaker Notes verbergen…
·Hoe maak je een FlashPoint Pre…
·Hoe je PPS bestanden te combin…
·Soorten Aangepaste animatie Re…
·Hoe kan ik een Narrative in Po…
·Hoe maak je een Power Point pr…
·Hoe maak je een inhoudsopgave …
·Hoe te Stage converteren naar …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een toepassing toevoegen aan …
·Hoe maak je een Registry Booster Verwijd…
·Hoe u Microsoft Office XP Standard Insta…
·Hoe maak je een gegevensformulier in Mic…
·Hoe je naar Azshara in World of Warcraft…
·Hoe maak je een Java Script Agenda in Ph…
·Hoe maak je een Hexagon op Excel Draw 
·Hoe te gebruiken Avast om een virus te v…
·Hoe om te upgraden RealPlayer Plus 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com