Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Hoe om te doen Animated PowerPoints
Het toevoegen van een videoclip naar een Microsoft PowerPoint-presentatie is een manier om in te voegen bewegende delen van een stagnerende presentatie , maar dat kan de bestandsgrootte van de diavoorstelling aanzienlijk toenemen . Om beweging van een PowerPoint toe te voegen zonder het te verzwaren , profiteren van een van de meegeleverde animaties . Animaties in PowerPoint zijn korte stukjes van interne code die u kunt toepassen op een tekstvak of afbeelding te maken dat artikel sissen , sisser aflopen en spring rond op het scherm . Maak een volledige PowerPoint gemaakt van animaties of drop ze in spaarzaam . Instructies
1

Start PowerPoint . Klik in het tekstvak " Klik om titel toe te voegen " op de dia in het belangrijkste deel van de PowerPoint- scherm . Typ de informatie voor de dia , zoals " Welkom op mijn presentatie . " Kopen van 2

Klik op de rand van het tekstvak , zodat de grens helder blauw is . Klik op het tabblad "Animaties " aan de bovenkant van de werkruimte .

Blader 3 door de animaties in de rubriek " Animation " van het lint . Alleen de eerste paar beschikbare animaties zien er . Voor meer, zie de schuifbalk .
4

Klik een animatie zoals " Fly in , " waarin de tekst barstte in het uiterlijk van de kant van de dia of " Los ", waarbij de tekst geleidelijk maakt verdwijnt van het scherm , toe te passen op het tekstvak . Let op het tekstvak gaat door de animatie een keer en krijgt een kleine gele aantal links ervan . Op de dia dek aan de linkerkant van het scherm , een kleine vallende ster verschijnt onder de dia nummer om een ​​animatie te betekenen .
5

Klik op het tabblad "Home " en klik op de " Nieuwe dia " knop . Kies het tabblad "Invoegen " . Klik op de "Picture " knop . Blader naar een afbeelding die u wilt animeren op de dia , zoals een huisdier foto of familie vakantie momentopname . Dubbelklik op de bestandsnaam en sleep de afbeelding op zijn plaats op de dia .
6

Selecteer het tabblad "Animaties " . Klik op een andere animatie , zoals " Wipe ", die de tekst van het scherm , zoals ruitenwissers verwijdert , toe te passen op de afbeelding .
7

Voeg extra animaties , foto's en tekstvakken om de dia's voor de presentatie door dezelfde stap - voor-stap proces zoals hier weergegeven . Deze stap is optioneel .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Hoe te : fotocollages in iWork…
·Hoe maak je een PPS Bewerken 
·Hoe te PPT naar AVI Save 
·Hoe kan ik een document dat we…
·Hoe te Objecten Overlay in Key…
·Eenvoudige manieren om foto's 
·Soorten Aangepaste animatie Re…
·Hoe maak je een inhoudsopgave …
·Hoe kan ik een afbeelding in O…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Winzip bestanden met andere softw…
·Hoe te Camtasia verwijderen Van Register…
·Hoe te creëren en te gebruiken UserForm…
·Hoe kan ik een dvd - rom branden op een …
·De verschillen tussen Norton Antivirus &…
·Hoe maak je een functionele kalender inv…
·Hoe te Avery etiketten in Word 2007 afdr…
·Hoe te openen een PDF Met Reacties 
·Hoe kan ik een navigatie -cd kopiëren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com