Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Hoe je het Cijfer Films maken met HyperCam 2
HyperCam 2 is een gratis software-applicatie gemaakt door Hyperionics voor de Windows-besturingssystemen . HyperCam 2 is desktop-opname -software , zodat u alle activiteiten opnemen op uw computerscherm met de klik van een knop . De echte taken in het creëren van stok figuur films draait om het schrijven van uw verhaal , vervolgens met behulp van presentatie-software om de film scene - by - scene te tekenen . Nadat dit proces is voltooid , kan HyperCam 2 uw stok figuur film op te nemen . Wat je nodig hebt
Potlood Briefpapier van Zazzle.nl Presentatie software
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schrijf het verhaal voor uw film . Beginnen met een klein verhaal als je nieuw storytelling zijn . Beschrijven wat elke stok figuur personage doet en zegt op volgorde afgespeeld . Hoe meer details je verhaal heeft , hoe makkelijker het is om te tekenen . Kopen van 2

Start uw presentatie software , klik vervolgens op " File " en " Nieuw . " Klik op " File " en " Opslaan als. " In het popup doos , noem het bestand" Characters . "
3

Draw elke stok figuur teken met behulp van de " lijn " en " Shape " gereedschappen uit het ontwerp palet . Gebruik lijnen om de benen , armen en handen en voeten te maken . Gebruik een assortiment van vormen voor een verscheidenheid van dingen te maken . Gebruik bijvoorbeeld een cirkel voor het personage koppen of glazen . Gebruik ovalen voor hoeden of sterren voor een sheriff badge . Maak elk personage uniek , zodat ze gemakkelijk te herkennen . Klik op " Opslaan " om al uw personage wijzigingen toe te passen , laat het bestand geopend
4

Klik op " File " en " Nieuw " om een ​​nieuwe presentatie te openen . . Klik op " File " en " Save As " om de naam van de presentatie " Stick Figure Movie , " of een naam die u verkiest .
5

Teken de eerste scène uit je verhaal . Lees het verhaal schreef je om de instelling te bepalen . Gebruik de " Line" en het gereedschap " Shape " opnieuw te maken van de scène uit je verhaal over de eerste dia . Bijvoorbeeld , indien deze plaatsvindt in een ruimte , een rechthoek vorm voor een deur en voeg tekst die " Room Rory's . " Met twee verticale evenwijdige lijnen die elkaar kruisen met een horizontale lijn om een tafel te maken . Plaats een vierkant bovenop de horizontale lijn . Plaats een iets kleiner vierkant binnen het eerste vierkant , een televisie te maken . Voeg zoveel mogelijk details aan uw scène als u wilt.
6

tekens toe aan de scène . Klik op de "Tekens" slide , licht dan de hele personage dat in de dia verschijnt . Houd de toets " Control" en " C " gelijktijdig , om het karakter te kopiëren .

Klik op de " Stick Figure Movie " bestand 7 , houd dan toets " Control" en " V " om het karakter in de scene plakken .
8

Klik op " File " en " Nieuwe dia " om een kader voor de volgende scène te openen . Klik op de vorige dia , en klik op ' Bewerken ' en kies " Alles selecteren " om alle beelden op de scène te selecteren . Houd de toets " Control" en " C " om te kopiëren alles geselecteerd .
9

Klik op de volgende dia en houdt u "Control " en " V " om de beelden plakken op de volgende slide . Dit maakt de huidige dia en men voorafgaand aan het identiek . Klik op de functie " Shape " en kies de " Voice Bubble "-vorm om een ​​stem zeepbel in de buurt van je karakter te tekenen . Klik op de " Text Box ", dan klikt u in de bel om de dialoog voor dat karakter , indien nodig .
10

Klik op " File " en type " Nieuwe dia . " Herhaal stap 8 , wordt de inhoud van het vorige dia plakken op de huidige dia . Lees je verhaal te zien wat er gebeurt , en maak een kleine verandering in karakter positie , voice - bubble tekst , of wat dan ook het verhaal vereist .
11

Herhaal stap 5 tot 10 , aan elke volgende scène te bouwen voor je verhaal . Maak kleine veranderingen van de ene dia naar de volgende , om vloeiende beweging over te brengen in een film . Maak de veranderingen groot om een scène knippen , zoals van " Rory 's Room " naar een andere locatie te tonen . Verder bouwen aan dia totdat je verhaal klaar is .
12

Klik op " Slideshow " en selecteer " Tijden . " Kies een snelheid voor uw dia's om door te gaan wanneer de presentatie begint , zoals " 1 seconde . " Klik op" Apply "om uw wijzigingen op te slaan .
13

Klik op de " " knop , en klik op ' Start Alle programma's " en kies HyperCam 2 uit de lijst met programma's . Klik op de "Record " knop op HyperCam 2 . Klik op het venster presentatie bestand voor uw film .
14

Klik op " Diashow ", klik op "Start Slideshow . " Laat de presentatie wordt uitgevoerd terwijl HyperCam 2 platen alles wat er op het scherm . Klik op " ESC " na de laatste dia in uw presentatie . Klik op de "Record " knop op HyperCam 2 om de opname te beëindigen .
15

Klik op " File " in het 2 menu HyperCam , klik op " Opslaan " om een ​​naam te kiezen voor je . Avi filmbestand , zoals " StickFigureMovie.avi . "

Previous: Next:
  presentatie Software
·De Beste Learning Management S…
·Hoe je Adobe Acrobat gebruiken…
·Hoe MP3 Sound invoegen in PPT …
·Waarom worden mijn foto's Pixe…
·Hoe te gebruiken Adobe Captiva…
·ProShow Gold Vs . ProShow Prod…
·Hoe je Media Shout gebruiken 
·Hoe maak je een grafiek met Of…
·Hoe kan ik Burn Meerdere Klein…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te ASX converteren naar AVI 
·Hoe Computer virussen, spyware , Trojaan…
·Om te lezen hoe Van PDF Bestand 
·Hoe te bekijken van de resultaten van ee…
·Hoe kan ik een link van een Excel cel ? 
·Hoe maak je een MPG -bestand branden om …
·Hoe u Microsoft Office Accounting 2007 L…
·Hoe te Geavanceerde Grafieken maken in E…
·Hoe maak je een watermerk tekst verwijde…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com