Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe maak je een interactieve PowerPoint presentatie maken
Hoewel het creëren van een interactieve presentatie in PowerPoint intimiderend klinkt misschien op het eerste, het is eigenlijk een eenvoudig proces . Alles wat je nodig hebt is een informatief onderwerp , een goed geplande - out presentatie , het inbrengen van paar links , en een geïnteresseerd publiek . Je zou zelfs kunnen vinden dat een interactieve presentatie verhoogt de interesse van uw doelgroep in uw onderwerp . Instructies
1

Schets de gehele presentatie . Precies bepalen welke onderwerpen aan bod , die vragen zullen worden gesteld van het publiek , en de juiste volgorde van de informatie . Kopen van 2

Kies een aantrekkelijke lay-out voor de presentatie . De eenvoudigste manier om dit te doen is om naar " Format " op de werkbalk van PowerPoint , kies dan " Dia-indeling . " De beste layout zal afhangen van de inhoud van de presentatie , maar het kiezen van een lay-out die een plek voor tabellen, grafieken of foto's biedt kan een geweldige manier om de aandacht van het publiek te houden . Zorg er ook voor de achtergrond van de dia's interessant om naar te kijken ook. Klik op " Format " weer op de werkbalk , maar deze keer kies " Design Template " en selecteer een sjabloon die het beste werkt voor de presentatie .
3

Voeg de inhoud . Typ in de informatie die moet worden voorgelegd . Ook zijn alle tabellen, grafieken of foto's die de inhoud zouden aanvullen en helpen illustreren dit punt .
4

koppelingen toevoegen aan de presentatie interactief te maken . Tekst , foto's of knoppen kunnen worden gekoppeld aan een andere pagina van de presentatie of een ander bestand of het internet . Plan vooruit . Wanneer een bepaalde dia wordt gepresenteerd , denk aan vragen die gesteld kunnen worden van het publiek . Het publiek kon vervolgens beslissen welke van de links te klikken op volgende . Dergelijke interactieve opties kan de presentatie leuker te maken . Om iets te koppelen en maken het actief , markeert u de tekst of het object en ga naar " invoegen " op de werkbalk . Kies " Hyperlink . " Typ de URL van een website op het internet of selecteer een dia uit de bestaande presentatie . Herhaal dit proces op meerdere dia's van de presentatie .
5

Presenteer de diashow . Vergeet niet om het publiek onder meer zoveel mogelijk , en geef ze de kans om te beslissen welk object gekoppeld om te klikken op en dus welke weg de presentatie zal volgen . Staan open voor vragen en deelname van het publiek , die zal zorgen voor de presentatie is niet alleen informatief , maar interactief .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe maak je een Screen Saver v…
·Hoe kan ik een PowerPoint- doc…
·Wat Geluidsbestanden werk met …
·De verschillen tussen Aangepas…
·Hoe de File Properties verwijd…
·Hoe kan ik Graph Tangent Trig …
·Hoe speel ik een liedje helema…
·Wat Animaties kunnen worden in…
·Wat zijn PowerPoint -bestanden…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe het opzetten van de Windows XP- netw…
·Hoe maak je een Gestapelde grafiek in Ex…
·Hellgate Eisen 
·Hoe kan ik een e - book met Make Scribus…
·Hoe maak je een Shadow Make helemaal ron…
·Hoe je verborgen virussen verwijderen 
·Hoe het opzetten van een extern bureaubl…
·Hoe kan ik Excel documenten importeren i…
·Hoe te converteren MPEG naar PSP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com