Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
PowerPoint Gebruik van Transities & Animatie
Microsoft PowerPoint is een standaard presentatie tool gevonden in het bedrijfsleven , de academische wereld en bijna elke andere plaats een spreker wil dia's weer te geven tijdens een gesprek . De kracht van de software is gestaag toegenomen met elke release en de diashow ontwikkelaar heeft een steeds groter aantal opties beschikbaar aan haar presentatie kleden . Met enkele van de opties, zoals overgangen en animaties , de sleutel tot een succesvolle presentatie is om te onthouden om ze adequaat te gebruiken . Overgangen glijbaan

De oude diaprojector verliet het donker scherm even als het fysiek verplaatst van de ene naar de andere dia in de carrousel . Er was niets gedaan kon worden over dat , maar de komst van de software - based presentatie bracht een aantal verschillende manieren waarop het beeld op het scherm kon overgang naar de volgende . PowerPoint biedt 35 verschillende overgang keuzes, van de eenvoudige uitstraling van de volgende dia bovenop het huidige aan een verscheidenheid van spinnen , driedimensionale veranderingen .
Met een overgang
< br >

de beste overgang is degene die uw presentatie en de verwachtingen van de doelgroep past . Een transitie mag niet afleiden van je bericht , en de eenvoudige keuzes zoals het oplost en bezuinigingen weinig doen om de aandacht weg te trekken van de luidspreker . Als u wilt een serie dia's waar sommige afbeelding of tekst constant blijft en wat informatie veranderingen te creëren , de fade overgang geeft de indruk dat alleen het veranderen van de tekst beweegt op het scherm. Sla het wild overgangen voor het een of twee dia's die je echt wilt de aandacht vestigen op .
Object Animation

PowerPoint
bevat een nog groter aantal animaties dan overgangen . De animaties zijn acties die worden toegepast op tekst of afbeeldingen op een dia die de objecten veroorzaakt te verschijnen , verdwijnen , vliegen , ontploffen en een willekeurig aantal combinaties van de effecten . De kogel punten die een voor een als de luidspreker signalen ze zijn een voorbeeld van een eenvoudige animatie .
Verschijnen Toepassing van de animaties

Net als bij de overgangen , animaties moeten worden gekozen om passend het publiek van de presentatie . Een financieel overzicht dat eind omflipt uiteinde en veranderingen kleuren alvorens te rusten op de dia komt niet overeen met de verwachtingen van de CFO en haar personeel . Animaties zijn bedoeld voor nadruk , om iets te maken op de dia opvallen als belangrijker dan de rest van de informatie
Gebruik Overgangen en animaties verstandig en met mate

Veel . anders goede PowerPoint-presentaties worden ontsierd door de ongepaste overmatig gebruik van overgangen en animaties . PowerPoint is niet de presentatie , de spreker is , en alles wat de aandacht trekt weg van de luidspreker vermindert het bericht . Gebruik de animatie of overgang gereedschappen om een of twee punten benadrukken in de presentatie . Als elk punt wordt benadrukt , zal de luisteraar niet weet wat belangrijk is en wat niet .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe maak je een hyperlink in P…
·Hoe PowerPoint- dia's met een …
·Hoe te updaten Microsoft Power…
·Het wijzigen van de kleur op e…
·Hoe maak je een werkmap conver…
·Hoe maak je een Video van mijn…
·PowerPoint-presentatie Help 
·Hoe maak Alle Links Live in Po…
·Hoe te Powerpoint converteren …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe te afdrukbare tekens gebruiken in Wo…
Hoe maak je een Drop Cap gebruiken in Wo…
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe kan ik een aangepaste stijl gebruike…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe te Voorgedefinieerde stijlen gebruik…
  Software Articles
·Hoe te Monsters Hak in GarageBand 
·Linux Backup voor Windows 
·Hoe te Films converteren naar MP4 met Ha…
·Hoe maak je samen een kerk Expense Sprea…
·Hoe te lezen MP3 Tags 
·Theme Styles voor Drupal 
·Hoe maak ik een Polygoon frequentie graf…
·Hoe maak je een . Shp bestand openen 
·Hoe maak je een PowerPoint maken in Wind…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com