Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe maak je een PowerPoint-presentatie voorbereiden over een onderwerp
Een manier om je punt over te brengen over zowat elk onderwerp is met een Microsoft PowerPoint-presentatie . De presentatie is samengesteld uit een reeks dia's die verschillende punten over uw belangrijkste idee vatten . U kunt een onderwerp van een onderzoeksresultaat voor school of een verklaring waarom je van je moeder voor Moederdag bespreken . Instructies

Load Microsoft PowerPoint 1 en klik op " File " en vervolgens " Nieuw " in het hoofdmenu . Blader door de lijst van geïnstalleerde en online templates te vinden die je onderwerp past . Bijvoorbeeld, als je onderwerp gaat over de Moederdag u zou kunnen kiezen een sjabloon met afbeeldingen van bloemen of lachende vrouwen . Klik op het model van uw keuze en klik op "Create . " Kopen van 2

Wijzig de deksel dia van de PowerPoint-presentatie . Typ in een titel die je onderwerp identificeert . Bijvoorbeeld , " De geschiedenis van Mother's Day . " Voer de naam van de presentator en de datum , evenals andere relevante details met betrekking tot de bron van informatie voor deze presentatie .
3

Schets de punten die u wilt richten op uw onderwerp en maak vervolgens rubrieken voor elk van uw dia's op basis van de omtrek . Bijvoorbeeld , " Achtergrond van Mother's Day , " "Famous moeder is in de geschiedenis , " en " Conclusie Ten aanzien van Moederdag. "
4

Blader omlaag naar de volgende dia sjabloon om te beginnen het toevoegen van inhoud aan uw presentatie document gebaseerd op uw overzicht . U kunt extra dia's toevoegen door met de rechtermuisknop te klikken op de dia in de linker navigatie- paneel en te kiezen voor " Nieuwe dia " of " Duplicate Slide . "

Type 5 in de dia post dan een paar bullet points betrekking tot dat onderwerp . Bijvoorbeeld , als je de bespreking van de achtergrond van Moederdag kunt u de datum van de dag van de allereerste officiële moeder, waarom het werd opgericht , en die kwam met het eerste concept . Lijst Om uw opsommingstekens typt , plaatst u de muis binnenkant van de dia tekstvak - meeste templates zijn al geformatteerd met kogels . Anders met de rechtermuisknop op de binnenkant van het tekstvak en kies " Bullets . " Herhaal dit proces voor elke dia van uw presentatie .
6

Klik op het menu " Insert " op de werkbalk en selecteer " Beeld" om extra foto's in uw presentatie te voegen als je wilt . U kunt er ook voor kiezen om gewoon gebruik maken van de beelden die met de sjabloon die u in stap een koos .
7

Overweeg het toevoegen van animaties aan uw PowerPoint-presentatie ( optioneel ) . Dit is een geavanceerde functie van PowerPoint waarmee u dia's wilt instellen om automatisch vooruit , toe te voegen bewegende elementen zoals fade- ins , en de geluiden in te stellen om te spelen tijdens de presentatie ( als het geluid van een camera klikken ) . U kunt ook het opzetten van een diavoorstelling met gerepeteerd timings en ​​vertellingen . Klik op de " Animaties" en " Slide Show " menu van PowerPoint om deze opties -ze blader best gereserveerd voor een meer informatie presentatie op uw onderwerp .

Klik 8 " File " en vervolgens " Save "op de PowerPoint hoofdmenu om het bestand op te slaan op uw computer . U kunt het later openen om wijzigingen aan te brengen in uw presentatie .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe maak je een CV in Powerpoi…
·Hoe de timing van de Verschijn…
·Hoe PowerPoint converteren naa…
·Hoe maak je een PowerPoint-pre…
·Hoe maak je een Video Put in P…
·Hoe te voegen een webpagina in…
·Hoe maak je een PowerPoint- be…
·Hoe je tekst toevoegen aan lij…
·Hoe te verbergen in een PowerP…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Photoshop Blur Met Historiepensee…
·Hoe maak je een MOV converteren naar een…
·Hoe bouw vervolgkeuzelijsten in een Micr…
·Hoe je Powerpoint 2007 Links Verwijder 
·Hoe maak je een diavoorstelling maken in…
·Wat is VAIO Care ? 
·Hoe je Nero Wave Editor gebruiken 
·Hoe een WMV video bestand te repareren 
·Hoe te importeren van een afbeelding in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com