Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe maak je een Poster Met behulp van Powerpoint 2007 Merk
PowerPoint kan de eerste software die u aan denkt als u een poster wilt maken niet , maar PowerPoint 's aangepaste grafische en afdrukopties kunt u helpen om grote , indrukwekkende affiches met gemak . U kunt de effectiviteit van uw poster te verbeteren door het gebruik van foto's , tekeningen , kleurrijke borders en aantrekkelijke lettertypen . Vergelijkbaar met een afdruk grafisch programma , PowerPoint biedt ook net en leidraad functies om je positie objecten gemakkelijker nauwkeurig en gelijkmatig voor een professionele uitstraling . Wat je nodig hebt
Digitale beelden
Groot formaat printer of provider dienst
Toon Meer Aanwijzingen

Start PowerPoint 2007 1 om een ​​nieuwe dia presentatie te openen . Stel het posterformaat door " File " en " Pagina-instelling " in het menu te selecteren . Onder de " Diaformaat : " vak "Aangepast " en klik . Voer de breedte en hoogte van de poster die je wilt maken , kies dan dia oriëntatie . Een veelgebruikte maat voor een poster is 24x36 centimeter . Klik op "OK . " Kopen van 2

Gebruik het raster om u te helpen uw line- up elementen . Klik op de "Home "-knop , en klik op ' Arrange ' en scroll over naar de " Align " sub - menu , selecteer " Grid Settings " uit het laatste submenu . Het " Grid en Gidsen " dialoogvenster verschijnt . Vink het vakje aan naast "Toon Grid " of klik om te activeren " tekening gidsen tonen . " Klik op " OK . " Gebruik de lijnen en gidsen voor uw elementen uit te lijnen voor de meest effectieve ontwerp .
3

Selecteer " Insert " uit het menu en plaatst de tekst zoals u normaal zou doen voor een diapresentatie . Maak een groot lettertype voor je kop als je poster vraagt. Voeg extra teksten door het invoegen van een tekstvak en typen in het vak . Experimenteer met verschillende soorten stijlen en lettertypen voor beste ontwerp .
4

Klik met de rechtermuisknop op de dia met je muis en kies een achtergrond foto of de kleur van de achtergrond . Steek geen afbeeldingen die u wilt uw poster versieren met door het kopiëren en plakken van illustraties of andere digitale afbeeldingen die je op je computer .
5

Plaats items in verschillende lagen en re- positie van de elementen op je poster als dat nodig is. Klik met de rechtermuisknop op een afbeelding of tekstvak , dan gaat u naar " Order" en regelen het in voor-of achterkant van de andere elementen .
6

Print uw poster op een grootformaat printer of stuur het uit een print service provider die grote papierformaten zijn geschikt .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe maak je een YouTube-video …
·Hoe kan ik een PowerPoint Into…
·Hoe PowerPoint -bestanden same…
·Hoe PowerPoint Boeken maken 
·Hoe te openen een PowerPoint o…
·Hoe maak je een PowerPoint con…
·Hoe te Highlight in Powerpoint…
·Mijn PowerPoint Cuts Off Audio…
·Hoe te Slides maken in Powerpo…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te openen een . RAR File Extension 
·Hoe maak je een Gradient maken voor Gegr…
·Hoe maak je een Adobe PDF Printer toevoe…
·Hoe te Quick Heal AntiVirus downloaden 
·Hoe naar de lijst Alle werkbladen in Exc…
·Hoe maak je een SQL-query in Access 2003…
·Hoe te comprimeren een WAV 
·Hoe de versie van Drupal 
·Een lijst van de beste Anti - Virus prog…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com