Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe te Curser Mutaties in PowerPoint Capture
Microsoft PowerPoint-presentaties kunnen worden gemaakt in films , compleet met cursor of muisbewegingen , animatie en geluid - als je een screen - capture programma te gebruiken . U kunt deze films te produceren voor opleiding , onderwijs-of zakelijk gebruik . Er zijn verschillende scherm recorders beschikbaar voor download op het internet . Sommige zijn gratis , maar er zijn kosten die betrokken zijn bij meer robuuste pakketten . Afhankelijk van het programma , kunt u de cursor bewegingen vast te leggen in multimedia formaten , zoals een AVI ( Audio Video Interleave ) , QuickTime ( MOV ) , RealMedia , WMV of Macromedia Flash . Instructies

Punt 1 je browser om een van de verschillende screen - capture video softwaretoepassingen , zoals CamStudio , Camtasia Studio of HyperCam . CamStudio is open-source software . HyperCam is shareware en Camtasia is een retail-pakket .

Klik 2 op de download link of button op de website , en installeer het programma volgens de instructies van de installatiewizard .
3

Open de screen-capture programma op uw computer . Klik op " Regio ", of volg de instructies van het programma op het scherm gebied dat u wilt vastleggen , zoals een bepaalde regio , een vast gebied of het volledige scherm te bepalen . Stel het scherm gebied dat u wilt vastleggen voordat u begint met PowerPoint .
4

Selecteer de gewenste opties , zoals het inschakelen van het gebied vast te leggen om de cursor te volgen of het opzetten van audio- opties voor het opnemen van voice -ingang . Weet de screen-capture programma niet sluiten .
5

Start PowerPoint en de presentatie waar wilt cursor bewegingen vast te leggen . Als je klaar bent , klik op de screen-capture -programma in de taakbalk . Klik op de "Record" knop , of volg het programma ' instructies om te beginnen met opnemen wat er op het scherm .
6

Klik op de PowerPoint-presentatie en het uitvoeren van de cursor bewegingen die u wilt vastleggen . Wanneer u klaar bent met het opnemen van de cursor bewegingen , klik op de screen-capture -programma in de taakbalk .
7

Klik op de "Stop Recording "-knop , of volg de instructies van het programma om screen capture te beëindigen . U wordt gevraagd om uw opname op te slaan . Selecteer een locatie voor de capture file scherm en geef het bestand een naam . Zodra het bestand is opgeslagen , speelt de screen - capture programma automatisch de film met de PowerPoint cursor bewegingen .

Previous: Next:
  PowerPoint
·PowerPoint 2007 Effecten 
·Hoe je tekst toevoegen aan lij…
·Hoe te Invoegtoepassingen wijz…
·Hoe te Pinyin Put in Powerpoin…
·Hoe je meerdere PowerPoint VBA…
·Hoe maak je een tabel kopiëre…
·Hoe PowerPoint- presentaties C…
·Hoe te Delen van Songs Gebruik…
·Hoe kan ik een VBA ComboBox in…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Full Screen Games opnemen met Hyp…
·Hoe te Veranderingen in Quickbooks Expor…
·Hoe Video Transfer Van mijn JVC camcorde…
·Over Tally 9 
·Hoe te converteren naar RMVB voor gratis…
·Hoe te QuickBooks Error 15103 Fix 
·Microsoft Excel sjablonen Krijg voor Mac…
·Wat is een zip bestand ? 
·Hoe maak je een Oracle terugdraaien Stop…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com