Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Waarom zijn afbeeldingen Fuzzy in PowerPoint ?
Microsoft PowerPoint is een presentatie programma voor Windows -systemen waarmee je digitale dia's met tekst , illustraties en foto's maken en deze delen met een publiek . Het programma slaat uw presentatie in een bestand , maar graphics en foto's in uw presentatie kan wazig of minder dan scherp weergegeven wanneer u het bestand opnieuw te openen . Het probleem heeft een oplossing , en je hoeft niet een speciaal programma om het probleem te verhelpen nodig . Compressie Kwestie

Wanneer PowerPoint slaat uw presentatie , het programma comprimeert automatisch de grootte van de afbeeldingen en foto's die u hebt in uw presentatie bestand . Dit resulteert in de objecten steeds wazig of er minder dan scherp wanneer u het bestand opnieuw te openen . De automatische compressie kan ook leiden tot een geanimeerde Graphics Interchange Format , of GIF , bestanden te stoppen met werken . De compressie is ingesteld om elke keer dat u uw PowerPoint-presentatie opslaan van bestanden automatisch worden uitgevoerd .
Repareren het probleem

Om het probleem op te lossen , klikt u op de Office -pictogram Microsoft in de bovenste linkerbovenhoek , klik op "Opslaan als . " In het dialoogvenster Opslaan als , klik op "Tools" en vervolgens op " Afbeeldingen comprimeren . " Klik op ' Opties ' en vervolgens het vinkje uit het " Automatisch Perform Basic compressie op Opslaan " en " Delete bijgesneden gebieden van afbeeldingen" selectievakjes . Dit schakelt de automatische compressie van afbeeldingen en foto's . Klik op " OK " om de compressie-instellingen dialoogvenster te sluiten en klik op ' OK ' om het dialoogvenster Afbeeldingen comprimeren sluiten . Klik op " Opslaan " om de wijzigingen op te compressieoptie PowerPoint ronden --- uw nieuwe instellingen onmiddellijk van kracht .
Uitschakelen compressie voor Only One Presentatie

om compressieoptie PowerPoint 's uit te schakelen voor slechts een presentatie bestand dat u wilt opslaan , klikt u op de Office -pictogram Microsoft in de linkerbovenhoek en klik op ' Opties ', ' Geavanceerd '. Verwijder het vinkje bij " Gooi bewerken Gegevens " in. Controleer de " Do Not comprimeren Afbeeldingen in File " vakje . Klik op " OK " om het dialoogvenster Geavanceerde sluiten . Klik op het pictogram schijf op hoofdwerkbalk PowerPoint om uw presentatie op te slaan zonder compressie .
Registry Correctie

U kunt ook compressie optie PowerPoint 's uit te schakelen via het register van uw systeem . Sluit PowerPoint . Klik op " Start " en typ " regedit " in het vak "Zoeken " . Druk op " Enter ". Klik op "Ja" als u wordt gevraagd als u wilt Regedit draaien . Navigeer naar de " HKEY_CURRENT_USER \\ Software \\ Microsoft \\ Office \\ 12.0 \\ PowerPoint \\ Options " vermelding in het linkervenster van het dialoogvenster Regedit . Dubbelklik op het "Opties " intrede en verander " 12.0 " aan " 14.0 . " Klik met de rechtermuisknop in het rechtervenster en klik "Nieuw ", " DWORD " . Geef de nieuwe DWORD- vermelding " AutomaticPictureCompressionDefault . " Dubbelklik op de " AutomaticPictureCompressionDefault " entry en voer " 0 " als de waarde ervan. Klik op ' OK ' en vervolgens op de " X " in de rechterbovenhoek van het dialoogvenster Regedit om het hulpprogramma te sluiten . Wees voorzichtig bij het bewerken van het register van uw computer --- invoeren of de verkeerde registervermelding te wijzigen kan uw computer te stoppen correct opstarten in het Windows-besturingssysteem .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe maak je een Three Screen P…
·Hoe PowerPoint converteren naa…
·Hoe maak je een beschadigde Po…
·Hoe te verwijderen van een Ond…
·Hoe maak Alle Links Live in Po…
·Hoe PowerPoint Run op een DVD 
·Hoe PowerPoint 2007 convertere…
·Hoe te Toevoegen Meer voetteks…
·Hoe kan ik een PowerPoint die …
  Related Articles
Waar zijn de Text Box Extra in Word 2007…
Hoe je afbeeldingen uploaden naar een fo…
Hoe vindt u hoeveel regels zijn in een b…
Waarom wordt mijn Woord Application Slui…
Waarom zijn de lettertypen grijs weergeg…
? Wat zijn de voordelen van het gebruik …
Hoe beelden uittreksel uit een DOC- best…
Welke programma's zijn opgenomen met Mic…
Welke lettertypen zijn het meest vergeli…
  Software Articles
·How to: Drupal Gmap Locatie Bekeken 
·Hoe te Macro's inschakelen in Microsoft …
·Wat is de extensie TC ? 
·Hoe te Album Art Get voor Songs op een c…
·Hoe de Booster gebruiken in Aquanox 
·Hoe te Sharepoint herstellen 
·Barrières in Technologie 
·Hoe maak je een productcode Code Krijg v…
·Hoe te converteren een perfecte AVI Met …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com