Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Wat zijn de nadelen van het creëren PowerPoint dia's ?
De PowerPoint -software is een effectief instrument dat wordt gebruikt om multimedia presentaties te maken . Het kan gebruikt worden in verschillende contexten presenteren aan een kleine academische klasse een groot werk symposium . Bij juist gebruik , kunnen PowerPoint-dia's de kwaliteit van de presentaties te verbeteren . Echter , veel mensen niet weten hoe ze effectief te creëren PowerPoint-dia's . Zich bewust van de nadelen die het gevolg zijn bij het maken van PowerPoint-dia's kunnen helpen de presentator meer effectief te presenteren haar materiaal . Tijdrovende

creëren meeslepende PowerPoint-dia's kan een tijdrovende klus vergeleken met het creëren van een overhead geprojecteerd presentatie , een whiteboard of andere visuals zijn. De meeste mensen hebben geen tijd om content te ontwikkelen en dan leren hoe om te zetten in een indrukwekkende en motiverende presentatie . Als PowerPoint-dia's verschijnen gebrekkig of gehaast , kan het lijken dat er weinig tijd is besteed in voorbereiding , afbreuk te doen aan de effectiviteit van de presentatie .
Afleiding

PowerPoint slides
kan een afleiding zijn wanneer er te veel nadruk wordt gelegd op visuals , animaties en overgangen , in plaats van op de boodschap van de presentatie . Functies zoals animatie , kunnen achtergrondafbeeldingen en doopvontkeus het publiek afleiden van informatie in de presentatie . Vermijd te veel beweging tussen dia's , misbruik van grafische technieken en het gebruik van te veel tekst in PowerPoint slides . Overmatige lezen en te weinig beweging tussen presentatie dia's zal snel zorgen dat je aandacht van het publiek te verliezen .
Verlies van flexibiliteit

PowerPoint-presentaties
nadelig zijn wanneer de presentator is te afhankelijk van de dia's . Vermijd na de PowerPoint- dia's in een bepaalde volgorde , als een script . Het kan moeilijk zijn om te reageren op vragen of te wijzigen tempo van de presentatie als dia's zijn systematisch en rigide . In plaats daarvan , in staat zijn om over te slaan door middel van verschillende dia's in de presentatie aan aandacht en interesse niveau van het publiek aan te passen.
Verlies van Intimacy

onderhouden oogcontact met het publiek kan worden moeilijk in een verduisterde kamer . Een luidruchtige computer ventilator kan ook leiden tot de presentator problemen in effectief communiceren met zijn publiek . Vermijd de neiging om te veel te lezen of vertrouwen op de dia's met een precisie in plaats van het meten renteniveau van het publiek om te bepalen welke dia's te gebruiken of weg te laten uit de presentatie .
Onverwacht Technische problemen
< br

onverwachte technische problemen > kan optreden tijdens of vóór een PowerPoint-presentatie . Netwerkverbindingen en elektrische problemen kan voorkomen PowerPoint-dia's worden weergegeven . Computervirussen kunnen goed zijn voor dia wordt gewist als voorbereiding voor of zelfs tijdens de presentatie zelf . Bereid je voor op onverwachte technische problemen door een back- up van uw werk naar een USB Flash Drive . Breng een extra laptop voor uw gemoedsrust tijdens noodsituaties .
Fouten

Een feitelijke of grammaticale fout blootgesteld tijdens de presentatie kan niet worden visueel bewerkt . Deze schuif kan steevast vormen een afleiding voor het publiek . Wat is er op de dia's is niet altijd wat in de presentatie . De tinten van kleur en lettertype typen getoond op het computerscherm zijn noodzakelijkerwijs niet zoals ze worden weergegeven in uw presentatie . Zorg ervoor dat uw presentatie een voorbeeld met de projector voordat u presenteren aan een publiek .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe de PowerPoint AutoInhoud W…
·Hoe PowerPoint Template mappen…
·Hoe te openen Microsoft PowerP…
·Hoe maak je een programma vanu…
·Hoe maak je een Shadow Animati…
·Hoe bekijkt een PowerPoint 
·Kunt u Voer een PowerPoint-pre…
·Hoe maak je Vertical & Horizon…
·De voordelen van PowerPoint Te…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe je twee afbeeldingen Put Samen Met P…
·Hoe maak je een Montage Intro Zorg 
·Hoe maak je een Statistical Process Cont…
·Hoe maak je een wachtwoord beveiligde Ex…
·Hoe te Numbers invoegen voor voetnoten 
·Hoe kan ik het belgeluid dempt in Skype …
·Orka Games voor Kids 
·Hoe te Acquire , bewerken en converteren…
·Hoe maak je een Crashed Word-document he…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com