Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe kan ik een aangepaste dia in PowerPoint maken
De Microsoft PowerPoint werkruimte opent als zowel een letterlijke en figuurlijk lege ruimte . Bij het openen van de software , een enkele witte dia met twee placeholder tekstvakken wacht op uw maat . Met een grote verzameling afbeeldingen , achtergronden , lettertypes en animaties , PowerPoint biedt talloze manieren om een dia aan te passen . Nadat u de aangepaste dia hebt gemaakt , gebruik het als basis voor een hele dia-show of toekomstige aangepaste dia projecten brainstormen . Instructies

Open PowerPoint 1 . Een witte dia met twee tekstvakken weergegeven . Klik eenmaal op de Grotere titel tekstvak toevoegen en druk op de toets " Delete" om het van de dia te verwijderen . Klik eenmaal op de Grotere Subtitle tekstvak toevoegen en druk op de toets "Delete" . Kopen van 2

Klik op het tabblad " Ontwerp" aan de bovenkant van het werkgebied . Geef de dia een aangepaste achtergrond door te klikken op de " Achtergrondstijlen " knop aan de rechterkant van het lint en het selecteren van ' Achtergrond opmaken . "
3

Klik op de " Picture of Texture Fill " radio button . Klik op de knop "Bestand" onder het invoegen van sectie . Blader naar een afbeelding te gebruiken voor de achtergrond van dia's en dubbelklik erop , dat het draagt ​​bij aan de dia . Als je niet een aangepaste afbeelding te gebruiken , klikt u op de " Texture " knop en kies een van aangepaste texturen van PowerPoint . Klik op de knop "Sluiten " om terug te keren naar de dia .
4

Klik op het tabblad "Invoegen " . Klik op de "Picture " knop om het venster Afbeelding invoegen te openen . Bladeren om een ​​afbeelding te gebruiken voor het personaliseren van de dia , zoals een bedrijfslogo. Dubbelklik op de bestandsnaam , en het op de dia verschijnt . Sleep het op zijn plaats , zoals in een hoek . Resize als nodig is door te klikken op de afbeelding , druk op de toets " Shift " en een hoek van de afbeelding om het krimpen te slepen .
5

tekst toevoegen aan de dia door te klikken op de " Text Box" -knop op de lint . De cursor verandert in een omgekeerde kruis . Teken het tekstvak op de dia . Na het tekstvakje verschijnt , typt u de tekst in het tekstvak .

Wijziging 6 verschijning van de tekst door te klikken op het tabblad "Home " . Markeer de nieuwe tekst . Gebruik het lettertype, kleur , tekstgrootte en tekst positioneren opties in het Lettertype gedeelte van het lint aan het uiterlijk van het lettertype aanpassen .
7

Voeg extra tekstvakken en afbeeldingen op de dia als gewenst . < Br >
8

Klik op het menu "Bestand " . Selecteer "Opslaan als . " Typ een naam voor de dia , zoals " Template , " en klik op de knop "Bewaar" .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe kan ik Omzetten Powerpoint…
·Hoe sla ik een afbeelding uit …
·Waarom is Font zo belangrijk i…
·Hoe kan ik een Photo Story con…
·Hoe te Diagrams Zoom maken in …
·Hoe te Bullets invoegen in Pow…
·Hoe maak je een sjabloon gebru…
·Hoe te converteren naar een Po…
·Hoe links converteren in Power…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Kleurzweem verwijderen Van Haren …
·Software emulatie Gereedschap 
·Hoe te images branden Van iPhoto naar CD…
·Hoe om dvd's te branden op Nero 5 
·Hoe LAME & Mencoder Met 
·Wat is Direct3D Output ? 
·Hoe eigen actie toetsen Maken 
·Wat is QuickTime Player voor ? 
·Hoe maak Yu - Gi - Oh ! Proxies Met Micr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com