Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe PDF Creator Install
PDF Creator is een programma waarmee je een tekst of foto-bestand maken in een PDF met het commando print en " PDF" in plaats van een naam van de printer selecteren . Deze software is zeer eenvoudig te installeren , zelfs voor de computersoftware neofiet . Zolang je voldoende geheugen beschikbaar is om de software geschikt te hebben, moet het alleen duurt ongeveer 10 minuten . Als u antivirussoftware die blokkeert downloads , moet u tijdelijk uit te schakelen voordat u begint . Wat je nodig hebt
Windows PC
Toon Meer Aanwijzingen
1

Download een exemplaar van de PDF Creator installateur van het web ( zie Bronnen ) . Wanneer het downloaden is voltooid , ziet u een pictogram voor het uitvoerbare bestand op uw bureaublad . Dubbelklik op het. Kijk voor een venster om pop-up waarin u wordt gevraagd om een ​​taal te kiezen. Kies de radiale knop voor " Engels " en klik op "OK . " Kopen van 2

Zie als u alle toepassingen openen , zoals Internet Explorer . Als je dat doet , verlaat hen door te klikken op de kleine " X " in de rechterbovenhoek van het venster . Klik vervolgens op "Volgende" in uw installateur venster . Lees de licentieovereenkomst en accepteer het. Selecteer " Next" .
3

Kies waar u wilt dat de programmabestanden voor PDF Creator om gered te worden . De standaard selectie is de map Program Files op de C : schijf , maar u kunt kiezen waar u maar wilt . Zodra u uw keuze hebt gemaakt door het te markeren , klikt u op " Next" .
4

Pick "Full Installation " uit het drop - down menu dat opkomt en klik op " Next . " De volgende twee schermen zal u vragen of u wilt een snelkoppeling of een pictogram op het bureaublad te helpen u naar het programma . Dit is niet nodig omdat je niet zal worden met het programma zelf , maar bij het afdrukken vanuit andere programma's . Uitvinken deze dozen en klik op " Next " voor elk venster .
5

Laat uw computer opnieuw op. Zij doen zulks automatisch zodra u op "Finish " in het laatste venster van het installatieprogramma klikt . Als uw besturingssysteem komt terug , ga naar "Mijn Computer " en selecteer " Printers en faxapparaten . " PDF Creator moet worden weergegeven in de lijst . Als dit niet gebeurt , is er een probleem met de installatie en je hebt om het opnieuw te proberen .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe Microsoft Document Imaging…
·Hoe PDF-bestanden Shrink voor …
·Hoe te converteren een HTML e …
·Hoe maak je een invulbare PDF-…
·Hoe wijzig ik het paginaformaa…
·De voordelen van het gebruik v…
·Hoe te verwijderen Tekst op ee…
·Hoe maak je een layout te down…
·Hoe kan ik Microsoft Office-do…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe Rosetta Stone FRA 2 V3.0 Gebruik op …
·Hoe te EPS comprimeren 
·Hoe je SMTP Relay gebruiken voor Remote …
·Hoe te Text Scroll in Microsoft Word 
·Hoe te Wbadmin Backup Restore 
·Wat is Exchange Hosting ? 
·Hoe je Open Source Wijzigen Foto's 
·Hoe maak je een Microsoft Access-databas…
·Hoe kan ik woorden in een halve cirkel 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com