Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
PowerPoint naar PDF conversie
PowerPoint-bestanden zijn zeer geschikt voor het geven van presentaties , maar niet zo geweldig voor het verzenden van informatie aan mensen online . Waarom ? Ten eerste hoeft de ontvanger PowerPoint of een gelijkwaardig om het bestand te bekijken . Tuurlijk , Microsoft heeft een gratis PowerPoint Viewer online beschikbaar , maar zijn nauwelijks overal geïnstalleerd , en de interface kan de gemiddelde computer gebruiker verwarren zoek naar een document gewoon printen. Het is veel beter om elke mogelijke verwarring te voorkomen door het versturen van informatie als PDF , een universeel formaat dat vrijwel elke computer kan lezen . Binnen PowerPoint

PowerPoint
kan geen bestanden als PDF- standaard redden , maar een gratis plugin van Microsoft maakt het mogelijk . Bekijk ook de bronnen sectie van dit artikel voor de download . Na het installeren , een PowerPoint-bestand opslaan als een PDF is net zo eenvoudig als het klikken op ofwel "Bestand " of " Office ", afhankelijk van de versie van PowerPoint die u gebruikt , vervolgens op ' Opslaan of Publiceren naar PDF of XPS . "

Open Office

als je Open Office gebruiken in plaats van Microsoft Office , kunt u ook besparen PowerPoint-bestanden als PDF-bestanden . Open het PowerPoint-bestand met Impress , Open Office is gelijk aan PowerPoint . Zodra het bestand invoer , klik op " File " en vervolgens " Exporteren als PDF . " Je zult een gemakkelijke te openen PDF-bestand op uw computer in een mum van tijd hebben , klaar om vol vertrouwen overal worden verzonden . Merk echter op dat, terwijl Open Office is zeer compatibel met Microsoft Office -bestanden , het is niet altijd perfect . Neem een kijkje in uw bestand voordat u het exporteren naar PDF te ruimen eventuele problemen . Als u niet beschikt over Open Office , kunt u de volledige versie helemaal gratis krijgen op openoffice.org .
PDF Printer

Een andere populaire manier om te zetten zowat elk bestand naar PDF , inclusief PowerPoint-bestanden , is met behulp van PDF Printers . Deze installeert een printerstuurprogramma op uw computer die , in plaats van het verzenden van afdruktaken naar een printer , uitgangen afdruktaken als PDF -bestanden . Dit betekent dat elk programma kan afdrukken is in staat om te exporteren naar PDF - een handige hack als u PowerPoint Viewer rond, maar geen PowerPoint zelf . Gewoon het bestand openen met PowerPoint Viewer en het document af te drukken , uw PDF-printer te selecteren in plaats van een standaard printer . Voila ! Je hebt een PDF-bestand gekregen .

Bekijk ook de middelen sectie van dit artikel voor PDF Creator , een volledig gratis en open - source PDF Printer voor Windows .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe te voegen een afbeelding i…
·Hoe PDF-bestanden voor de Kind…
·Hoe maak je een PDF -bestand i…
·Microsoft Word converteren naa…
·Hoe maak je een Manuscript con…
·Hoe maak je een PDF-bestand op…
·De Format Structuur van een PD…
·Hoe een PDF te laden in een Ki…
·Hoe maak ik PDF-bestanden door…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Nero InCD uitschakelen 
·Hoe te Lintje wijzigen in Excel 2007 
·Hoe je document Beperkingen wijzigen in …
·Hoe te IME opnieuw installeren van Offic…
·Wat zijn de bestandsextensie Letters ? 
·Hoe maak je een foto-cd branden op Nero 
·Hoe de Achtergrond voor de Music Player …
·Hoe Rip video's met DVD Decrypter & Maak…
·Hoe te vullen & kleur Een afbeelding in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com