Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe maak je een interactieve PDF -formulier in Macintosh Creëren
Het creëren van een interactief PDF-formulier met behulp van Adobe Acrobat is in wezen hetzelfde op een Mac als op een Windows-pc . Er zijn enkele verschillen in de details , en de meer robuuste LiveCycle Designer voor het ontwerpen van grafische formulieren is niet beschikbaar voor het Mac OS . LiveCycle is opgenomen met Acrobat Pro voor Windows , en kunnen worden geopend met Boot Camp te gebruiken op een Mac met het Windows- besturingssysteem . Instructies
1

Maak de vorm lay-out in een ontwerp of tekst programma, inclusief eventuele instructies en onderstreepte of boxed ruimten voor gegevensinvoer . Gebruik maken van grafische tools voor het tekenen vakken of lijnen . Kopen van 2

Sla het originele document als PDF . De Mac-versie van Acrobat 9 is het niet mogelijk om " een bestaand elektronisch document " in de Wizard Formulieren kiezen . U kunt een ongeopende Word of ander document te converteren naar een PDF in Acrobat door " PDF Create ' in het menu Bestand te selecteren , en het kiezen van het te converteren bestand .
3

Kies " Start From Wizard " in het menu Acrobat formulieren , selecteer vervolgens " Start met een PDF-document "om het document dat u wilt zetten in een vorm te vinden . U kunt ook kiezen voor " Paper Form " om te scannen in een bestaand papieren document voor het omzetten naar een PDF-formulier .
4

Dubbelklik op het aanpassen van de op een veld om de eigenschappen ervan , met inbegrip van het hernoemen van het veld wilt bewerken , lettertype en de tekstgrootte , en waardoor het een verplicht veld voor elke ontvanger .

beoordeling 5 de formuliervelden in de "Form Editing " om zeker te zijn van het programma herkende de labels en ruimten u bestemd is voor gegevensinvoer . Veldnamen zijn uiteengezet in de gegevens vakjes zichtbaar zijn in de vorm bewerken uitzicht .
6

Klik op de "Add Nieuw veld " drop - down menu om extra velden te creëren . Kies het type veld : Tekstveld , Checkbox , Radio Button , Keuzelijst , Combo Box , Button en Digitial Signature.From de opties en eigenschappen menu dat wordt geopend wanneer u het nieuwe veld te plaatsen , noem het veld , en kies het uiterlijk en acties ermee verbonden zijn .

Test 7 het formulier door te klikken op de "Preview " knop in het formulier bewerken uitzicht menubalk . U kunt tussen Preview and Form bewerken uitzicht totdat u tevreden bent .
8

Sla het formulier op en verspreiden via e-mail . Of gebruik Acrobat om reacties te verzamelen en te downloaden naar uw harde schijf of server , door het selecteren van " Verdeel Formulieren " uit het menu Formulieren .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe afdrukken naar een PDF van…
·Hoe maak je als PDF opslaan Va…
·Hoe maak je een voettekst toev…
·PDF naar Word-conversie 
·Hoe maak je een beveiligde PDF…
·Hoe een PDF uploaden naar een …
·Hoe niet - afdrukbare PDF -bes…
·Hoe maak je een PDF -bestand m…
·Hoe een PDF opslaan in een oud…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Voice Speakers Maak in Photoshop 
·Waarom wordt mijn Voice Over niet werken…
·Hoe te Cyberlink Power Director installe…
·Hoe maak je een vertaling Patch In een D…
·Doel van de AutoVormen op Microsoft Word…
·Hoe te IPA Typ in Word 
·Hoe te Statistieken resetten op een Word…
·Hoe maak je een Sig verdienen met GIMP 
·Hoe je de bovenste en onderste marges aa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com