Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe voeg ik PDF Writer Capability aan Mijn PaperPort 8.0 Programma?
Scannen brieven , foto's en andere documenten in uw computer met behulp van PaperPort 8.0 niet alleen kunt u opslaan en overbrengen van de bestanden elektronisch naar een andere gebruiker , vriend of partner, maar ook kunt u het afgedrukte document of foto te vernietigen , indien gewenst . PaperPort 8.0 werkt hand in hand met uw scanner om u te helpen uw documenten te beheren , maar het programma niet automatisch laten scannen naar een Portable Document Format ( PDF ) . U moet deze optie handmatig toe te voegen aan het programma . Adobe Acrobat Standard

Om PDF writer vermogen toevoegen aan PaperPort 8.0 , moet u Adobe Acrobat Standard installeren op uw computer . Adobe Acrobat is een stand - alone applicatie die je in staat stelt om PDF-bestanden snel te maken nadat het document of de foto is gescand in PaperPort 8.0 . Adobe Acrobat Standard is verkrijgbaar op het kantoor aanbod winkels , bij elektronische winkels en door het bezoeken van de link in het gedeelte Bronnen .
Het toevoegen van Adobe Acrobat Standard naar PaperPort 8,0

nadat u Adobe Acrobat Standard geïnstalleerd op uw computer , zal Adobe Acrobat verschijnen als een printer , genaamd Acrobat Distiller , op uw computer . Open PaperPort 8.0 . Klik op de " Scan" knop aan de bovenkant van het programma . Open het deksel van de scanner en plaats een document of foto gezicht naar beneden op de scanner . Klik op ' Scan ', selecteer de instellingen die u wilt wijzigen , zoals de dots per inch ( DPI ) , kleur en zwart /wit instellingen en andere opties . Klik op "Scan " om het beeld te scannen .
Het creëren van de PDF

De gescande document /foto wordt weergegeven in het rechterpaneel van de PaperPort applicatie. Klik op het document /foto om deze te selecteren . Klik op " Bestand ", " Afdrukken. " De " Print " dialoogvenster geopend . Klik op de pijl omlaag naast de tekst ' Naam . " Selecteer " Acrobat Distiller . " Klik op de knop "Eigenschappen " om de instellingen van Adobe Acrobat openen . Klik op het selectievakje naast " Afdrukken naar bestand . " Klik op " OK . " De " Afdrukken naar bestand " dialoogvenster geopend . Voer een bestandsnaam voor het gescande document /foto in het vak " Bestandsnaam " . Klik op de pijl omlaag naast " Opslaan in . " Selecteer een map om de PDF te slaan in , zoals " Mijn documenten " of een andere locatie . Klik op "OK . "
Finaliseren de PDF File

Klik op " Start", " Alle programma's ", " Adobe Acrobat . " Klik op " Acrobat Distiller . " Klik op " PrintOptimized " onder de rubriek " Job Options . " Klik op " File ", " Open . " Navigeer naar de map met het PDF -bestand dat u gemaakt . Dubbelklik op de naam van het bestand . De " Acrobat Distiller - Geef PDF File Name " dialoogvenster geopend . Klik op 'Opslaan'. Uw PDF-bestand zal worden afgerond en geplaatst in de map die u hebt geselecteerd . U kunt nu e-mail of open het PDF-bestand met Acrobat Reader of een soortgelijk programma .
CutePDF

CutePDF
is een freeware programma vergelijkbaar met Adobe Acrobat Standard . Het programma verschijnt ook als een printer op uw computer . Om CutePDF downloaden , klikt u op de link in het gedeelte Bronnen .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe kan ik Google Books downlo…
·Hoe een PDF- wachtwoord beveil…
·Hoe PDF-bestanden te ontgrende…
·Hoe maak je een Adobe 7.0 PDF-…
·Hoe te . RDF converteren naar …
·Hoe te gebruiken VBA te openen…
·Hoe te Gutenburg Tekst convert…
·Kan PDF-bestanden worden gecon…
·Kan ik samenvoegen PDF -bestan…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Shadow in Adobe Premiere…
·Hoe je DVD's naar een WD HD Kopieer 
·Hoe je bestanden worden verwijderd door …
·Hoe te Cellen samenvoegen in Excel 
·Hoe te zoomen in een afbeelding in GIMP 
·International Software Benchmarking Stan…
·Hoe je foto's toe aan Skype 
·Hoe maak Access sneller lopen 
·Hoe maak je een Date Stamp een PDF-besta…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com