Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe Word- stijlen converteren naar PDF-bladwijzers
Acrobat PDF " Bladwijzers " act als items in de inhoudsopgave en navigatie-links , waardoor het vinden van inhoud in het PDF makkelijker . U kunt bookmarks in PDF's handmatig maken - door de inhoud te selecteren en vervolgens het bepalen van de Bookmark - maar dit proces , afhankelijk van de grootte en de lengte van uw PDF , is vervelend en tijdrovend . Trouwens , moet u Acrobat Pro kopen om dit soort te maken van wijzigingen aan PDF-bestanden . Het is veel gemakkelijker te gebruiken Microsoft Word 's ingebouwde " rubriek " stijlen om automatisch bookmarks maken wanneer u het document exporteren naar PDF . Wat je
Microsoft Word 2007 of later
Need Toon Meer Aanwijzingen
omzetten van Word rubriek Styles naar PDF-bladwijzers

Open Microsoft Word 1 .
< br > 2

Klik op de " Office-knop " ( Microsoft Office -pictogram in de linkerbovenhoek van het documentvenster ) , en kies "Openen . " Dit toont het dialoogvenster Openen . Navigeer naar het Word- document dat u wilt converteren naar PDF , selecteer het en klik op de knop "Openen" .
3

Vind de eerste kop in het document dat u wilt een bladwijzer te maken . Klik met uw muis cursor op de titel om de tekst - editing cursor in te voegen.
4

Klik op de " Kop 1 " -knop in de sectie " Stijlen " van de "Home " werkbalk .

standaard Woord heeft drie kopopmaakprofiel niveaus , genaamd " kop 1 , " , " kop 2 ", enzovoort . Wanneer Word converteert het document naar PDF creëert bladwijzers in hiërarchische niveaus . Rubriek 1 bekeerlingen tot het hoogste niveau in de hiërarchie ; rubriek 2 bekeerlingen tot het tweede niveau ; rubriek 3 wordt het volgende niveau - je krijgt het idee . De bladwijzers worden weergegeven in de PDF in een top-down , ingesprongen formaat , met rubriek 2 ingesprongen onder Kop 1, Kop 3 ingesprongen onder rubriek 2 , enz.
5

verder gaan door het document aanbrengen rubriek stijlen waar u wilt dat uw bookmarks .

Zoals u stijlen , Word opnieuw formatteert de tekst op de huidige stijl instellingen toe te passen . Als je niet van de opmaak , kunt u deze wijzigen voor elke rubriek stijl als volgt: Klik op de " Style " -knop ( die zich onder "Change Styles " in de sectie " Stijlen " van de "Home " toolbar , een kleine down- pijl ) . Dit opent het dialoogvenster Stijlen . Beweeg de muiscursor over de stijl die u wilt wijzigen , en klik vervolgens op de pijl - omlaag rechts van de naam van de stijl . Kies " Wijzigen" van de fly - out menu . Dit opent het dialoogvenster Stijl wijzigen . U kunt het lettertype en paragraaf formaat veranderingen in dit dialoogvenster .
6

Klik op de " Office-knop " ( Microsoft Office -pictogram in de linkerbovenhoek van het documentvenster ) . Beweeg de muis over "Opslaan als" op de linkerkant van het menu . De " Opslaan als" -opties worden weergegeven in het rechterpaneel van de Office-knop . Selecteer " Adobe PDF . " Woord geeft het Acrobat PDFMaker dialoogvenster , vertel je het bestand wilt opslaan voordat het wordt omgezet naar PDF . Klik op " Yes " om de Adobe PDF opslaan Bestand Zoals dialoogvenster weer te geven .

Naam 7 en sla het bestand op . Wanneer de conversie is voltooid , de PDF opent in Acrobat Reader ( of Acrobat Pro , als je het hebt ) . Uw kop opmaak weergegeven als bladwijzers aan de linkerkant van het programmavenster .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Over het invullen van een PDF …
·Hoe PDF converteren naar MP4 l…
·Hoe een PDF Print Zonder water…
·XLS naar PDF conversie 
·Hoe naar Adobe PDF -bestanden …
·Hoe kan ik de PDF Reader wijzi…
·Hoe om te gaan met een PDF Exp…
·Hoe te wijzigen Tekengrootte i…
·Hoe de Created Date wijzigen o…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de Percent gebruiken op een Calculat…
·De beste manier om labels maken 
·Hoe kan ik een foto naar Cartoon in Phot…
·Hoe te Verscheidene documenten te scanne…
·Hoe te Doeo Beat op Meez 
·Hoe maak je een Stem & Leaf Plot op Micr…
·Hoe je foto's Get op het Storyboard van …
·Hoe te Frames maken in een HTML document…
·Hoe je Turbo Tax 2005 Install 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com