Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
How to Set Up een doorzoekbare PDF Database
Een Portable Document Format (PDF ) -bestand wordt vaak gebruikt om de opmaak van een document in een ander programma , zoals een Word-document , spreadsheet of complex ontwerp -bestand te behouden . PDF's worden gemaakt en beheerd met behulp van Adobe Acrobat . Voor het opzetten van een PDF- databasebestand , uw beste inzet is om het eerst te maken met behulp van een database of een spreadsheetprogramma , zoals Microsoft Excel . Dan kunt u het bestand converteren naar een PDF en voeg Adobe Acrobat 's zoekbalk en index features , waardoor het gemakkelijk voor gebruikers om de database te doorzoeken . Wat je nodig hebt
Adobe Acrobat
Spreadsheet programma
Toon Meer Aanwijzingen
Database converteren naar PDF ( Ref. 1 , 2 ) op Twitter 1

Open een spreadsheet-applicatie op uw computer en voer alle gegevens die u wilt opnemen in de database. Als u een database -programma te gebruiken , zult u in staat om veel efficiënter dan wanneer u een PDF vanaf nul beginnen met de gegevens in te voeren . Sla het bestand op wanneer deze is voltooid . Kopen van 2

Sla het bestand op als een PDF als u gebruik maakt van een programma dat het mogelijk maakt . Alle Microsoft Office- programma's bieden deze mogelijkheid , zolang je al hebt Adobe Acrobat op uw computer geïnstalleerd . Bijvoorbeeld in Excel , klikt u op de " Microsoft Office-knop , " scroll dan " opslaan als " en selecteer " PDF of XPS . " Typ een bestandsnaam in en klik op ' Publiceren '. In andere programma's , kunt u mogelijk afdrukken naar PDF met behulp van de Adobe PDF -printer . Open het PDF -bestand in Adobe Acrobat .
3

Zet het bestand via Adobe Acrobat als Stap 2 is niet mogelijk . Open Acrobat en klik op " File , PDF , Uit bestand. " Selecteer de spreadsheet bestand van de "Open " dialoogvenster en klik op ' Openen '. Het bestand zal een nieuwe PDF- document te converteren en te openen . Klik op " Bestand , Opslaan als" om het bestand op te slaan .
In zoekfuncties (Ref. 3 , 4 ) op Twitter 4

Toegang tot de "Find " werkbalk in Adobe Acrobat . Het zal open standaard , maar je kunt altijd vinden weer door te selecteren " Bewerken , Zoeken. " Gebruik het om een woord in het document vinden .
5

Gebruik het venster "Zoeken " om een meer complexe zoekopdracht toestaan ​​. Klik op ' Bewerken , Zoeken "om deze weer te geven , of klik op de pijl naast de werkbalk " Find " en klik op" Open Volledige zoekfunctie van Acrobat . " Deze functie is ook beschikbaar voor gebruikers van Adobe Reader .
6

Maak een index voor de PDF , zodat gebruikers kunnen zoeken in de database . Om een index toe te voegen , klikt u op "Advanced , Document Processing , beheren Embedded Index . " Klik op " insluiten Index . " Volg de instructies en klik op "OK . " De index zal worden opgenomen met de PDF- als je het distribueren naar ontvangers .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe te Plaats een afbeelding o…
·Hoe een PDF Bevestig op een hy…
·Hoe PDF converteren naar Excel…
·Hoe te converteren van een 3 -…
·Hoe om te vertalen van PDF naa…
·Hoe een PDF- Track Met Analyti…
·Hoe je Open Source PDF-beveili…
·Hoe te TXT -en PDF -bestanden …
·Hoe een PDF Split in Acrobat 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je VNC Upgrade afstand 
·Hoe kan ik een DVD toe aan mijn harde sc…
·Hoe niet - afdrukbare PDF -bestanden afd…
·Hoe te Schakel AVG Antivirus 
·Tomb Raider Games voor PC 
·Hoe maak je een kookboek op een Mac Make…
·Hoe u Microsoft Office installeren 2007 …
·Hoe te Paradox importeren naar XLS 
·Hoe te branden van een bootable OS X DVD…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com