Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe een PDF Catalog Zorg
Veel bedrijven maken catalogi om hun producten te promoten . Als u graag om een catalogus te maken voor uw bedrijf moet u denken aan het maken van een in PDF-formaat , evenals een hard copy . U kunt een PDF naar een potentiële klant via e-mail voor gratis met veel e-mailprogramma's sturen . Daarnaast zal je nieuwe klanten de catalogus te ontvangen in een kwestie van minuten in plaats van dagen , waardoor hij snel te handelen op een bestelling. Wat je nodig hebt
Tekstverwerking programma
Digitale camera en accessoires | Page layout software
Toon Meer Aanwijzingen
1

Maak een werk map op uw computer . Bewaar alle materialen die u gebruikt om uw catalogus te maken in deze map , zodat ze op een plek . Kopen van 2

Schrijf de tekst voor uw catalogus . Houd geschreven tekst van uw catalogus in een soort van tekstverwerkingsprogramma zoals Microsoft Word of Open Office Text Document . Omvatten productbeschrijvingen , bedrijf achtergrond , bios van de belangrijkste spelers en andere relevante informatie over uw bedrijf .
3

Maak foto's met uw digitale camera en upload deze naar uw computer met de accessoires die bij kwam uw camera . Volg de instructies van de camera 's voor de upload ook.
4

Open uw pagina-layout programma . Dit kan een programma als Adobe InDesign , Quark of Microsoft Publisher zijn. Noem uw catalogus en sla het bestand op uw computer in uw map .
5

Voeg je foto's aan uw document . Afhankelijk van het programma dat u gebruikt om de layout van de catalogus , zal deze functie worden aan de top van de software werkgebied en lees iets als " Insert " of " Import . "
6

Plaats uw tekstuele informatie in het document . Heel vaak de makkelijkste manier om dit te doen is het tekstdocument te openen , markeert het gedeelte van de tekst die u wilt in uw catalogus en kopieer en plak het direct in uw catalogus . Anders is het meestal onder de " Insert " of " Place" rubriek . Je bent meestal verplicht om een tekstvak van een soort te trekken ook.
7

Breng eventuele wijzigingen of correcties aan dat het document nodig heeft voordat u het converteren naar een PDF .
8

Ga naar " File . " Het is aan de linker kant aan de bovenkant . Zodra je in dat menu , ga naar " Afdrukken . " Dit opent een ander venster , welk venster uw printer is .

Zoek uw standaard printer in het bovenste rechthoekige doos 9 . In dat zelfde vak , er is een pijl , en als je er op klikt , krijg je een lijst te zien . Naast het benoemen van alle van de printer die u hebt aangesloten op uw computer , kunt u PDF- maker optie van uw printer zien .
10

Selecteer de PDF- maker optie . Een pop-up venster . Wanneer zij noemt dat bestand en het PDF-document in de map het werk van uw catalogus te slaan .
11

Ga naar de map catalogus bestand en vind de PDF . Dubbelklik op het ervoor te zorgen dat het werkt . Zult u Adobe Acrobat Reader nodig om het te openen , dat is een gratis download .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe maak je interactieve PDF-d…
·Hoe maak je een foto van JPEG …
·Hoe maak je een PDF Via fax ve…
·Hoe je meerdere PDF-bestanden …
·Hoe te wijzigen Tekengrootte i…
·Hoe PDF Beperkingen Verwijder …
·Hoe je meerdere Word -bestande…
·Hoe een PDF importeren in Sibe…
·Hoe een PDF Boekje Creëren 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Drupal modules op Network Solutio…
·Hoe kan ik een navigatie DVD Burn 
·Hoe maak je een ShadowProtect Recovery C…
·Backup Recovery en Media Services voor i…
·Hoe te gebruiken Nero om Kloon een DVD 
·Hoe te Interne Computer Sound in Camtasi…
·Hoe te berekenen in Excel 
·Hoe te verwijderen Norton Antivirus Beve…
·Hoe te Arrows in PowerPoint Teken op een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com