Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe maak je een PDF-bestand ontwerp
Het ontwerpen van een bestand en draaien in een PDF- bestand dat u kunt downloaden op uw website is zo eenvoudig als het afdrukken van een bestand met een eenvoudige PDF Creator software . Je hoeft niet te leren hoe je een PDF- bestand te creëren vanuit het niets , kunt u zet elk bestand dat u hebt gemaakt in een PDF en upload het als een voltooide webpagina naar uw website. Hier is de eenvoudigste manier om uw eigen PDF-bestanden te maken . Wat je
Computer
Software Noodzaak voor type bestand dat u maakt
PDF Creator software ( gratis of commerciële ) op Twitter internetaansluiting
Toon Meer Aanwijzingen
< br > 1

Download een gratis of commerciële PDF creator programma uit online . Aankoop van een of download een gratis een die werkt als een printer op uw computer . Kopen van 2

Installeer de PDF creator . Checklist uw printer om ervoor te zorgen dat de nieuwe software heeft een icoon in de printer map op het bedieningspaneel . Hiermee kunt u het bestand rechtstreeks afdrukken naar de PDF-software voor de conversie .
3

Maak uw document met behulp van tekstverwerking software , pre-press software , graphics , spreadsheet , database of wat dan ook soort van software die u hebben die het beste werkt om het soort document dat u wilt produceren . Zodra u het document dat u klaar bent om het te veranderen in een PDF zijn hebt gemaakt . Het maakt niet uit de omvang van het document of het soort document het is , als je het kunt afdrukken, kunt u het in een PDF-bestand .
4

Kies " File " van de top menu in uw document produceren van software . Kies "Afdrukken" uit het drop - down menu en wacht op de print menu om pop-up .
5

Kies de PDF Creator software u in het menu printer hebt geïnstalleerd . Het zal worden vermeld , samen met uw inkjet printer , netwerkprinter , fax- programma en laserprinter . Zodra u de PDF-printer hebt gekozen , kijk door de opties . Je moet niet om iets te veranderen , tenzij u het maken van PDF -bestanden die u direct versturen naar een printer . Printers kunnen documenten rechtstreeks afdrukken naar drukklare platen uit uw PDF . U kunt ook het laden van uw website in PDF-formaat . Als u specifieke opties voor uw PDF-bestand te kiezen , kan de printer u vertellen welke instellingen te gebruiken . Anders , gewoon kiezen voor de standaard instellingen .
6

Selecteer "Afdrukken " en de PDF Creator software zal verschijnen . Geef het document een naam en maak elke gewenste noten in de bijgeleverde doosjes en dan vertellen waar u het bestand wilt opslaan . Nadat je op " Opslaan" zal de software het bestand wilt opslaan en open vervolgens een kopie van uw nieuwe PDF-bestand voor u om naar te kijken . Als je het leuk vindt , sluit het en doe wat je wilt met het bestand .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe PDF converteren naar JPG m…
·Hoe PDF converteren naar CSV 
·Hoe maak je een PDF-bestand On…
·Hoe om gescande JPEG converter…
·Hoe maak je een PDF-bestand co…
·Afdrukken naar PDF mislukt 
·De Print Kleur Problemen van e…
·Hoe maak je Stuur een nieuwsbr…
·Hoe een PDF weergeven met de d…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe Set Up Your VLC Player voor TV 
·Hoe te Ondertitels Verwijderen Van een A…
·Tutorial voor Hibernate SQL 
·Hoe te stoppen McAfee Pop Ups 
·Hoe te Scanners gebruiken naar Place Tek…
·Hoe beter Registry Get on Counter Strike…
·Hoe te Schakel de Startup video's in Age…
·Hoe maak je een cartoon maken van een fo…
·Hoe maak je een kleine MP3 File Size Mer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com