Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe maak je een invulbare PDF- document maken
Portable Document Format of PDF , is een bestandsformaat voor het maken en uitwisselen van documenten . Het wordt dagelijks online gebruikt om documenten , formulieren en toepassingen te bekijken . Gemaakt door Adobe Systems , heeft de PDF niet de standaard voor online uitwisseling van documenten uitgegroeid tot Adobe Reader , een gratis programma dat is ontworpen voor het weergeven van PDF's , werd verspreid door Adobe . Het creëren van een invulbare PDF , of een formulier met velden die de kijker gemakkelijk in kunnen vullen op hun eigen computer , kan worden bereikt met behulp van het formulier gereedschap in Adobe Acrobat Professional . Wat je nodig hebt
Adobe Acrobat Professional
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open de Adobe Acrobat Professional -programma . Klik op het tabblad Bestand op de top van de pagina en ga naar het menu Openen . Open het PDF -bestand . Kopen van 2

Klik met de rechtermuisknop op de werkbalk en het menu Geavanceerd bewerken te openen . Maak formuliervelden door het selecteren van het " tekstveld " icoon onder het menu Formulieren . Gebruik je muis om het gebied op uw PDF-document dat u wilt een tekst " invulbare " gebied dat bekend staat als een merk te kiezen " tekstveld . " Een pop-up menu wordt geopend genaamd " Eigenschappen tekstveld . "
3

Naam het tekstveld en kies de verschillende kenmerken die u wilt dit tekstveld te hebben , zoals lettergrootte, opmaak , en kleur .
4

maken " check boxes " op uw PDF waar nodig door te kiezen voor het " vakje " icoon op het menu Formulieren . Muis over het gebied dat u wilt het selectievakje te verschijnen . Een pop-up menu verschijnt getiteld " Selectievakje Eigenschappen. " Noem het selectievakje en kies de verschillende kenmerken en opties voor het selectievakje gebied, zoals kleur en stijl.
5

Maak vervolgkeuzelijsten opties voor gebieden op de PDF die vereisen dat de kijker kiezen uit een keuzelijst met behulp van de " Combo Box" icoon in het menu Scherm . Noem de keuzelijst velden en kiest u de weergave-instellingen in het popup -menu getiteld " Combo Box Eigenschappen. " Maak de lijst met opties voor het drop - down menu in het tabblad "Opties " . Typ de opties in het vak " Item" , samen met een optie die de kijker instructies zoals geeft " Kies een ... " Stel de instructies als standaard door het naar de top van de lijst bewegen met de " Up" -pictogram zodat deze verschijnt in het vak totdat de kijker de keuze heeft geselecteerd .
6

Maak een knop op het formulier " submit " door te kiezen voor de " button " icoon in het menu Scherm . Noem de knop en onder de tab " Actie " kies " Actie selecteren : . Indienen van een formulier " Selecteer de " Add " icoon en typ de locatie die u wilt het formulier na de kijker te worden gezonden heeft ingevuld , zoals uw e-mailadres .

Voorbeeld 7 uw formulier met de " Voorbeeld " icoon en test de verschillende velden door ze te vullen inch Kies de knop 'Verzenden' op het formulier wanneer u klaar bent met het testen van de velden . Een e-mailbericht moet popup met de PDF- bijlage aan de gekozen locatie indienen . Sla de PDF op de "Opslaan als" icoon in het menu Bestand .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe PDF-bestanden bewerken in …
·Hoe in te vullen een Bijgevoeg…
·Over het invullen van een PDF-…
·Hoe PDF opheffen 
·Hoe maak je een Drop Box Selec…
·Hoe maak je een PDF convertere…
·Hoe kan ik een tekst document …
·Hoe PDF-bestanden Kleinere voo…
·Hoe kan ik meerdere PDF-docume…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te openen Ami Pro . SAM in Word 2007…
·Hoe te Rijen Toevoegen Van Een gegevenst…
·Hoe je Remote Desktop In Windows 2000 Se…
·Hoe te Spyware.IEmonster.B Delete 
·Hoe te installeren UBCD een USB 
·Hoe vindt u & Vervangen Binnen een kolom…
·Hoe te WinFax opnieuw installeren 
·Hoe te Cloze Activiteiten Gebruik Tijden…
·Hoe te Schakel Spybot TeaTimer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com