Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe te schrijven op een PDF File & Send Als attatchment
De persoonlijk document dossier , ontworpen door Adobe , is gemaakt op een computer . PDF's zijn in tegenstelling tot andere documenten in dat ze worden gedigitaliseerd . Ze staan ​​niet toe dat kijkers om wijzigingen aan te brengen . Ook moet iedereen die wil een PDF-document te bekijken moet Adobe Reader - een gratis software -programma - op haar computer geïnstalleerd . Een PDF kan worden bereikt door een verscheidenheid van manieren , waaronder Adobe website . E-mailen ze is net zo eenvoudig als e-mailen elk ander beslag . Instructies

Register 1 voor online PDF- maker Adobe. Het abonnement op het Adobe PDF- creator kost $ 9,99 per maand of $ 99,99 per jaar , met ingang van maart 2011. De PDF- maker kunt u elk bestand te nemen op een harde schijf en zet hem in een PDF-document . Dat geldt ook voor foto's of documenten die zijn gescand als goed.

Type 2 uw document in Microsoft Word . Sommige computers hebben reeds Microsoft Word is geïnstalleerd op de harde schijf . Als dat zo is , kunt u de software " Word to PDF" te downloaden add - on en typ een document . Als u klaar bent , klikt u op " File " en " Save As ", en vervolgens het document opslaan als PDF . Dit slaat automatisch het bestand in een PDF -formaat .
3

Download een gratis converter . Tal van websites kunt u een document converteren naar een PDF gratis . PDF Converter is een dergelijk voorbeeld ; CutePDF is een andere . Afhankelijk van de site , kunt u het bestand converteren naar PDF online , of door het downloaden van een programma . Hoe dan ook , vereisen allemaal een tekstverwerker al op uw harde schijf geïnstalleerd .
4

Bevestig het document . Een PDF-bestand aan een e-mail bevestigen is zo eenvoudig als het bevestigen van elk ander bestand . Zodra uw PDF-document is voltooid , op te slaan op uw harde schijf . Voor dit voorbeeld , sla het PDF- bestand op het bureaublad . Klik op de knop in uw e-mailaccount die u toelaat om een e-mail opstellen . Nadat het nieuwe venster opent , klik op de link die u toelaat om een bijlage toe te voegen . Het leest meestal "Bijlage toevoegen . " Een nieuw venster zal verschijnen . Klik op " Bureaublad " op de linkerkant van het venster . Scroll naar beneden tot u uw PDF-bestand te vinden . Klik op ' Openen '. Het PDF-document wordt automatisch aan uw e-mail , die nu kan worden verzonden .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe Word converteren naar een …
·Hoe te Password Protection ver…
·Hoe een PDF- Out van een Pictu…
·Hoe PDF in Vector Line Format …
·Hoe maak je een PDF- bestand n…
·Alternatieven voor Adobe PDF R…
·Hoe kan ik mijn PDF -bestanden…
·Hoe te Blend een afbeelding in…
·Hoe kan ik een afbeelding in e…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat heb ik nodig om een dvd te branden ?…
·Hoe te gebruiken Autotune VST naar de Vo…
·Hoe te Div Indelingen maken in Photoshop…
·Hoe te Thumbnails in Acrobat 
·Hoe te wijzigen Hair & Make Hoogtepunten…
·Hoe Songs exporteren Out van zondag Plus…
·Hoe kan ik ontgrendelen een cel in Excel…
·Hoe te vergelijken Foto's op Photoshop 
·Hoe te Album Art verwijderen in Windows …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com