Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe maak je een JPG samenvoegen tot een PDF op een Mac
Portable Document Format , meer algemeen aangeduid als PDF , is een van de meest populaire bestandsformaten vanwege zijn universele compatibiliteit met applicaties en besturingssystemen . Als je op een Mac , kunt u Voorbeeld gebruiken om PDF's , dat is een multi -purpose standaard toepassing die wordt geleverd met de Mac OS X- besturingssysteem. Met Voorbeeld kunt u eenvoudig JPG- afbeeldingen te converteren naar PDF-bestanden , en zelfs zet meerdere JPG's in een PDF met meerdere pagina . Instructies
1

Klik op de " Finder " icoon in je Dock om een ​​nieuw Finder- venster te openen en klik op de snelkoppeling naar de map " Programma's " aan de rechterkant . Dubbelklik op Voorbeeld om de applicatie kopen van 2

openen . Selecteer " File " van de bovenste menubalk en selecteer "Open " en zoek het JPG-of JPG-bestanden op uw computer die u wilt converteren naar PDF . Klik op de knop "Open" of druk op de "Enter " .
3

Selecteer " File " van de top menu balk , selecteer vervolgens "Opslaan als . " Kies een bestemming op uw Mac naar uw PDF- bestand op te slaan . Klik op het tabblad naast " Format " en kies " PDF ", klik vervolgens op de knop "Opslaan" . Dit zal een enkel PDF- document te maken van een enkel beeld JPG . Als u wilt zetten meerdere JPG's in een PDF met meerdere pagina's , gaat u verder met de volgende stap .
4

Selecteer " File " van de bovenste menubalk , selecteer "Open . " Zoek de JPG-afbeeldingen die u wilt converteren naar een PDF . Gebruik de toets " Shift " om opeenvolgende beelden te selecteren of gebruik de toets " Command " om niet-opeenvolgende beelden te selecteren . Je moet de beelden samen selecteren en openen ze op hetzelfde moment om een ​​PDF met meerdere pagina te creëren .
5

Klik op de eerste thumbnail in de zijbalk aan de rechterkant, houd dan de toets " Shift " terwijl u klik op de laatste miniatuur om alle miniaturen selecteren . Selecteer " File " van de top menu balk , selecteer vervolgens " Geselecteerde beelden afdrukken . "
6

Klik op de knop "PDF " in de linkerbenedenhoek van het venster afdrukken , selecteer vervolgens " Opslaan als PDF . " Typ een naam voor uw PDF , selecteert u een bestemming en klik op de knop "Opslaan" . Uw JPG zal exporteren naar een PDF-document met meerdere pagina's .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Waarom gebruiken PDF -bestande…
·Hoe maak je een Firefox Quartz…
·Hoe te Publisher 2000 -bestand…
·Hoe de marges op een PDF-besta…
·Hoe een beschrijfbare PDF Crea…
·Hoe maak je een PDF convertere…
·Hoe te XIF converteren naar PD…
·Hoe te watermerken toevoegen a…
·Hoe een PDF document wijzigen …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een Access 2007 Data Entry Fo…
·Hoe te Plug - Ins Installeer in Photosho…
·Hoe te QuickBooks Rapporten Unlock 
·Hoe te Achtergronden verwijderen in Phot…
·Hoe te openen Powerpoint Zonder Office 
·Hoe kan ik een verwijderde e-mail op een…
·Hoe te gebruiken Photoshop om een handte…
·Hoe maak je een Drop Box Met Microsoft W…
·Hoe te verwijderen Windows XP Anti - spy…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com