Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe kan ik een ePub bestand converteren naar PDF voor gratis
De ePub -bestandsformaat werd voor het eerst geïntroduceerd in 2007 en wordt voornamelijk gebruikt voor het publiceren van e - books voor e - reader apparaten . Sommige lezers kunnen wensen om hun ePub bestanden naar iets meer geschikt voor het lezen op een computer of afdrukken van thuis , zoals een PDF . Programma's die deze dienst aanbieden kan duur of doorzeefd zijn, corrumperen de tekst in uw e - boek. Er zijn echter een aantal betrouwbare freeware producten die ePub -bestanden kan converteren naar PDF . Instructies
Calibre
1

Download Calibre uit de Calibre website . Dubbelklik op het pictogram nadat u de instructies op het scherm om het te installeren downloaden en volgen . Klik op " Launch Calibre " op het laatste scherm . Kopen van 2

Klik op "generieke " onder " Merken " op het scherm dat verschijnt en ' Generic E - Ink Device ' onder ' Apparaten '. Klik op " Accepteren ", dan " Finish " om naar het hoofdscherm van Calibre . U hoeft alleen dit setup-proces de eerste keer dat je Calibre gebruikt voltooien .
3

Sleep uw ePub bestand in het hoofdvenster van Calibre . Het hoofdvenster is degene met de " titel " , " Author " en " Date " velden aan de top van het. U kunt ook op ' Boeken toevoegen " in de linkerbovenhoek van het scherm , zoek het ePub -bestand op uw harde schijf en dubbelklik erop om het toe te voegen aan Calibre .
4

Markeer uw ePub -bestand in de hoofdvenster van Calibre en klik op " Boeken Convert" aan de bovenkant van het scherm .
5

Klik op de " Output format " drop - down menu in de rechterbovenhoek van het scherm dat verschijnt en selecteer " PDF . " Gebruik dit scherm om eventuele andere wijzigingen die u wenst om de metadata van uw ePub -bestand , zoals het veranderen van de titel , auteur , dekking beeld of lettergrootte te maken . Klik op " OK " aan de onderkant van het scherm om het bestand te converteren . De PDF- conversie van uw ePub -bestand wordt nu weergegeven in de bovenliggende map .
AVS Document Converter
6

downloaden AVS Document Converter uit de AVS4You.com website . Klik op " Bestanden toevoegen " aan de bovenkant van de AVS Document Converter scherm . Selecteer het ePub -bestand dat u wilt converteren van uw harde schijf .
7

Zorgen " Om PDF " is geselecteerd onder " Output Format . "
8

Selecteer de map die u wens het PDF-bestand moet worden opgeslagen onder "Output Directory , " klik op "Convert Now . " Uw ePub -bestand wordt omgezet naar een pdf en opgeslagen in de map van uw keuze .
Online Convert
9

Navigeer naar "Convert tekstbestanden naar PDF geoptimaliseerd voor ebook reader "op de Online Convert website .
10

Klik op " Upload file "om het ePub -bestand dat u wilt converteren van uw harde schijf te selecteren . U kunt er ook voor kiezen om uw PDF-bestand te optimaliseren voor verschillende e - readers op deze pagina en verander de titel en de auteur van uw dossier .
11

Klik op "Convert File " aan de onderkant van de pagina . Wanneer het bestand klaar is met het omzetten van de PDF wordt automatisch opgeslagen op uw harde schijf . Als dit niet gebeurt op de " directe download link" op de pagina die wordt geladen na conversie .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe kan ik een Word-bestand te…
·Hoe Word converteren naar PDF …
·De beste PMD om PDF-converters…
·Hoe te langzame PDF -bestanden…
·Hoe de Highlight Text tool te …
·Hoe maak je een pdf in Bullzip…
·Hoe maak je een Acrobat PDF Op…
·Hoe te Line Breaks verwijderen…
·Hoe te beperken Opslaan en Ops…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Over Adobe Photoshop 7.0 
·Compatibiliteit van Lotus SmartSuite 
·Hoe maak je een Connector Line Lock in M…
·Hoe te Macro's verwijderen in Excel 2000…
·Hoe PDF-bestanden op meerdere pagina's a…
·Hoe kan ik een M4B Audioboek Zorg 
·Hoe je de harde schijf wissen op mijn PC…
·Hoe te wijzigen de Meta Description voor…
·Hoe het opzetten van een extern bureaubl…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com