Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe een PDF in InDesign Combineer
Net als alle andere programma's van Adobe produceert , InDesign werkt hand in hand met alle andere Adobe- programma . Het bevat Acrobat , het hoofdprogramma om portable document format ( PDF ) -bestanden te produceren . Natuurlijk kunt u exporteren naar PDF vanuit Photoshop , Illustrator en anderen in de Creative Suite Adobe familie ook. Zelfs als je de PDF zelf niet te maken , maar kreeg het van een andere bron , zoals een klant , te combineren in uw InDesign- project , het maakt niet veel moeite om het te laten werken te nemen . Er zijn verschillende manieren om het te verwezenlijken . Instructies

Open InDesign en het project u van plan om een PDF te combineren binnen 1 . Als u nog niet begonnen met het project , gewoon beginnen met een nieuwe InDesign-bestand . U kunt uw pagina's te bouwen rond de PDF . Ga naar het menu " File " en selecteer " Place . " In de browser dat verschijnt , selecteert u het PDF-bestand dat u wilt combineren in uw InDesign-document . Dit zal leiden tot een miniatuurafbeelding van de PDF te verschijnen als je nieuwe cursor , althans in InDesign CS5 . In eerdere versies , zal een stand - in generieke afbeelding verschijnen . Kopen van 2

Gebruik je cursor met de PDF weergegeven daarop te klikken en trekken een beeld doos voor uw PDF te verschijnen in als uw eerste keuze voor het combineren van een PDF in InDesign . U kunt , bijvoorbeeld , klikt u in de linker bovenhoek van uw pagina aan de grens gids en trekken naar de lagere rechter bovenhoek naar de pagina te vullen . Als je houd de "Shift" toets terwijl je dit doet , kunt u elke grootte of vorm van de doos trekken en de PDF zal komen zoals het normaal is geproportioneerd , maar zal niet vullen het frame . Als u niet de "Shift" toets ingedrukt terwijl je dit doet , het beeld box frame automatisch zal zich beperken tot de PDF 's proporties .

Plaats 3 de PDF door op de cursor ergens op het pagina . De PDF zal vormen op de pagina op ware grootte en je kunt dan het bewegen of resize om uw behoefte . Dit is uw tweede optie voor PDF- combinatie in InDesign .
4

Gebruik de verkleinde cursor naar een PDF- vallen in een picture box frame die je al gemaakt op uw InDesign- pagina . Bijvoorbeeld, als uw PDF is van een staafdiagram en je al het frame op de pagina waar u het wilt gaan , gebruikt " Place" om uw PDF te selecteren gemaakt , sleept u de miniatuur cursor over het beeld dat u gemaakt en loslaten . De PDF zal vastklikken in het frame aan de proportionele grootte . Als alternatief kunt u dit rechtstreeks doen vanuit een Finder- venster in een Apple Macintosh-computer of Windows Verkenner . Open de Finder -venster of Windows Verkenner , zodat u en uw InDesign- pagina kan zien . Klik en sleep het PDF- bestand in InDesign en loslaten wanneer uw muis is over een frame die je al gemaakt .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe een PDF in HTML- link 
·Hoe een PDF- Fill Zorg In 
·Hoe kan ik een gescande PDF co…
·Het wijzigen van de kleur van …
·Hoe maak je een multi - pagina…
·Hoe DRM toevoegen aan een PDF 
·Hoe kan ik meerdere grote PDF …
·Hoe PDF Security te verwijdere…
·Hoe maak je een doorzoekbare P…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een IPS Patch 
·Verbinding maken met FTP Via een Termina…
·Hoe maak je Voeg een voorblad gebruiken …
·Hoe om tekst te bewerken in een foto met…
·Hoe te verwijderen Norton 360 2.0 
·Hoe te Telefoonnummers poort om naar Sky…
·Hoe te installeren Database Engine Tunin…
·Het wijzigen van het standaard bestandst…
·Hoe te Vocals isoleren in Audacity 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com