Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
PDF Problemen in Chrome
Google Chrome bevat een geïntegreerde PDF-viewer , welke problemen het weergeven van een aantal Portable Document Format -bestanden kan hebben . U kunt deze PDF -viewer te omzeilen of uit te schakelen om rond scherm problemen met uw PDF-documenten te krijgen door ze te bekijken met Adobe Reader . Als de Adobe Reader plug - in niet goed werkt , kan het niet goed geconfigureerd of haar bestanden kunnen corrupt zijn. Geïntegreerde PDF

Wanneer u een link naar een PDF- koppeling op een webpagina klikt , Google Chrome opent de PDF in de geïntegreerde PDF -viewer in plaats van de Adobe Reader plug-in . Chrome PDF viewer niet veel geavanceerde functies bevatten , dus je kunt op " Yes " om de " Delen van dit PDF-document niet kon worden weergegeven . Open in Adobe Reader ? ' Balk die aan de bovenkant van het PDF-document om het te bekijken in Adobe Reader .
Geïntegreerde PDF

uitschakelen verschijnt Als u regelmatig PDF- documenten te openen dat Google Chrome heeft problemen weergeven , kunt u de ingebouwde PDF -viewer uitschakelen om het te omzeilen en altijd PDF's te openen met Adobe Reader . Type " about: plugins " in Google Chrome de adresbalk en druk op " Enter " om de plug - ins beheer pagina te openen . Klik op de link " Disable " onder Chrome PDF Viewer op de plug - ins pagina om het uit te schakelen .
Updates

Problemen hotels met PDF- scherm kan in worden vastgesteld nieuwere versies van Google Chrome of Adobe Reader . U kunt controleren of er updates voor Google Chrome door te klikken op het menu moersleutel , en te kiezen voor " Over Google Chrome . " Chrome controleert op nieuwe versies en geeft versie-informatie aan de onderkant van het venster Info . U kunt Adobe Reader bijwerken door te klikken op "Start ", selecteer " Alle programma's " te klikken op de " Adobe Reader " snelkoppeling , klik op het menu "Help " aan de bovenkant van het venster van Adobe Reader en het selecteren van " Controleren op updates . "

Lezer Instellingen

Adobe Reader wordt alleen PDF's in Google Chrome en andere browsers als het PDF- display in optie Browser is ingeschakeld . U kunt de instelling vanuit het venster Voorkeuren in Adobe Reader . Open deze door te klikken op de "Edit" menu , selecteer " Preferences " en te klikken op de categorie ' Internet ' aan de linkerzijde van het venster Voorkeuren . Klik op de 'Display PDF in browser "in om het in te schakelen als het uitgeschakeld en klik op" OK . "
Reader Problemen

Problemen
weergeven van PDF's kunnen worden veroorzaakt door het hebben meerdere versies van Adobe Reader geïnstalleerd . Onderzoeken uw lijst met geïnstalleerde programma's en verwijder oude versies van Adobe Reader of Adobe Acrobat als u meerdere versies geïnstalleerd . Open het venster Uninstall Programma's door te klikken op "Start" te klikken op " Configuratiescherm " en te kiezen voor " Een programma verwijderen . " Je kunt ook op de "Help" menu in Adobe Reader en selecteer " Adobe Reader herstellen Installation " om eventuele problemen met uw reparatie Adobe Reader installeren .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe maak je Input een handteke…
·Hoe te bewerkbare PDF-formulie…
·Hoe een PDF- integreren in Fla…
·Hoe maak je een 3D DWF convert…
·Hoe PDF converteren Maps Terug…
·Hoe PDF Maker installeren 
·Hoe een PDF weergeven in een e…
·Hoe maak je een doorzoekbare P…
·Hoe te scannen naar een PDF ge…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe maak je een Flyer maken voor een ker…
·Hoe een Austrumi branden op een cd 
·Hoe maak je een video te converteren op …
·Hoe kan ik een EVO Bestand openen 
·Hoe naar FTP naar een externe host 
·Hoe maak je een DOS Boot Make CD 
·Hoe uw eigen CCTV bouwen DVR 
·Videokaarten Compatibel met Sims 2 
·Hoe je etiketten in Word 2007 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com