Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe werkt PDF Encryptie werk?
Een PDF biedt verschillende lagen van beveiliging om een bestand te versleutelen , zodat alleen een geautoriseerde gebruiker kan openen en lezen . Zelfs met geautoriseerde gebruikers , kunt u hun capaciteiten beperken tot bewerken, afdrukken en andere opties om te voorkomen dat ze zich verspreiden leesbare kopieën aan anderen . Hoewel er geen encryptie is waterdicht , kan de maker van het PDF -bestand van het niveau van beveiliging op basis van de waargenomen bedreiging te stellen . U stelt het beveiligingsniveau in het vak " Documenteigenschappen " . Algoritmen

Encryption
gebruikt een algoritme om de inhoud van een bestand te klauteren . Om het bestand te decoderen , moet de gebruiker een toets. Verschillende veiligheidsniveaus hebben een hoger niveau van versleuteling , getoond door de hogere bit referentienummers in de algoritmen . Hoe hoger het aantal bits betekent dat hoe moeilijker het is voor een hacker om de code te breken .
Wachtwoorden

U kunt een wachtwoord instellen om de gehele inhoud van de PDF versleutelen . Met deze instelling zal de zoekmachines niet eens in staat zijn om toegang te krijgen tot de metagegevens van de PDF 's . U kunt het wachtwoord instellen compatibel met Acrobat 3 of hoger te zijn , maar dat alleen draagt ​​een 40 - bit encryptie . Het instellen van compatibiliteit in elk beveiligingsniveau voor Acrobat 7 en later de bit encryptie verhoogt naar 128 , en voor Acrobat 9 en hoger , 256 . Opties omvatten het versleutelen van het document , maar het verlaten van de toegang tot metadata open voor zoekmachines , of het versleutelen alleen bestandsbijlagen . Dit laatste zorgt voor een security " enveloppe " om toegang te krijgen tot bijgevoegde bestanden geven alleen voor geautoriseerde gebruikers .
Beperken Gebruikt

Met een apart wachtwoord , kunt u beperken een gebruiker in staat om veranderingen in de omgeving en af te maken . Een wachtwoord kan toestaan ​​hoge of lage resolutie afdrukken . Een wachtwoord kan de gebruiker toestaan ​​om beperkte wijzigingen aan een PDF , inclusief het invullen van formuliervelden , elektronisch ondertekenen handtekening velden en het toevoegen van opmerkingen . Het wachtwoord instellingen ook laten kopiëren van de PDF- inhoud inschakelen of verbieden . U kunt een wachtwoord gebruiken om de wijzigingen die een gebruiker kan maken , zelfs als u niet beschikt over een wachtwoord om de PDF te openen nodig beperken .
Certificaatbeveiliging

Certificaatbeveiliging
beperkt toegang tot het PDF-bestand om een set lijst met e - mail ontvangers die u wijzen bij het instellen van het beveiligingsniveau . Het is een hoger niveau van veiligheid omdat je niet rond te sturen wachtwoorden . Zoals met wachtwoorden , kunt u verschillende rechten op het document te wijzigen voor elke ontvanger .
Store op een server

Wanneer u een PDF te sturen naar een beperkte server , slechts een set lijst van ontvangers die toegang hebben tot de server kan het document te bekijken. De beveiliging is vergelijkbaar met een certificaat beveiliging behalve dat u nooit de PDF te sturen naar andere gebruikers . Dit maakt het minder waarschijnlijk voor hackers om het bestand te onderscheppen .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe Word 97 -bestanden convert…
·Hoe PDF-bestanden invoegen in …
·Hoe een PDF Driver Creëren 
·Hoe kan ik Microsoft Works WPS…
·Hoe te wachtwoord beveiligen P…
·Hoe maak je een PDF Reader con…
·Hoe maak je Write Protect een …
·Een overzicht van Hoe PDF- bes…
·Hoe kan ik Excel converteren n…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe Transfer VOB naar MOV 
·Hoe te wijzigen naar een andere PowerPoi…
·Wat is Windows Access 2007 ? 
·VirtualDub instructies 
·Hoe maak je een Degree Symbool invoegen …
·Hoe te Docx -bestanden converteren naar …
·Hoe te SoundSoap installeren op Logic Pr…
·Hoe PowerPoint redden van een pc naar ee…
·Hoe te Clips kopiëren van Film DVD's 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com